Pedig ezt állítja a Hotel Chatter a Casati Budapestről. Az biztos, hogy jó helyen van a Paulay Ede utcában, bár ez még önmagában nehezen igazolja, hogy a szobaárai nagyjából a New York Palotáéval vetekednek - már ha hinni lehet az arról szóló beszámolójuknak.

Az összesen 25 szobás butikhotel egy belső terézvárosi házban van kialakítva és négy féle szobadizájnból lehet választani: a coolnak nevezetben például egy oylan hatalmas szőrös állat van a falra festve, amitől a beszámoló készítői először megriadtak.

Szerencsére Martinkó Józsiék írtak róla már a felújításkor, mégpedig azt, hogy:

"Az épület tipikus XIX. századi belvárosi körfolyosós ház, ami az évtizedek során több ütemben épült, a történelmi része - pince, földszint, és két emelet fogadóként és bordélyként majd bőrgyárként üzemelt. Ebből a korszakból származik a ház két jelenleg is működő kútja. Az épület nagyon romos állapotban került az előző tulajdonosához, aki felújította és két további emeletet és tetőteret épített rá. A házat előbb irodaként később szállodaként üzemeltette."

Aztán pedig sorra veszik a belsőépítészeti kialakítást, na meg hoznak egy csomó fotót Batár Zsolttól. Egyet átemeltem, a többit itt találjátok. Akit érdekel, milyen Budapest legmenőbb és legismeretlenebb hotele, az kattintson rájuk.