Telerakt√°k gy√≥gyszerrel a M√°rka energiaital√°t, h√°la istennek √°rtatlan, b√°r rossz √≠zŇĪ vitaminnal. Egy nagy klasszikus borzongat√≥ reinkarn√°ci√≥ja.

Mint egy tragikomikus gyerekdr√°ma slusszpo√©nja, olyan a M√°rka elsŇĎ energiaital-sorozat√°nak narancsos tagja. Mintha valaki t√ļl sok gy√≥gyszert oldott volna fel a bubor√©kos √ľd√≠tŇĎj√©ben. Az ital elsŇĎ h√ļz√°sra olyan, mintha az ŇĎsk√©pbŇĎl, a narancsos M√°rk√°b√≥l inn√°nk. De alighogy le√©rt, m√°ris j√∂n vissza lifttel a mark√°ns vegyi ut√≥√≠z, Az eg√©sz hat√°s m√°r-m√°r dr√°mai lenne emiatt, de ekkor j√∂n az √ļjabb, ez√ļttal kellemes meglepet√©s: a p√°r m√°sodperc m√ļlva elker√ľlhetelen√ľl meg√©rkezŇĎ finom b√∂ffent√©s m√°r megint narancs√≠zŇĪ. Ha igaz√°n k√∂vetkezetes tesztelŇĎ vagyok, ki is h√°nyom √©s arr√≥l is meg√≠rom, hogy milyen volt, de n√°lam ez nem megy parancssz√≥ra.

Ez a polivitaplexes √°rnyalat egy√°ltal√°n nem ritka dolog energiaitalokn√°l, vagyis p√°r √©ve m√©g eg√©szen √°ltal√°nos jelens√©g volt, azt√°n a m√©rn√∂k√∂k sikeresen lek√ľzd√∂tt√©k. A M√°rka laborjaiban eszerint m√©g nem. Pedig lenne fant√°zia a felturb√≥zott M√°rk√°ban, p√©ld√°ul az√©rt, mert ez legal√°bb t√©nyleg nem ugyanolyan, mint a t√∂bbi energiaital. √Čs t√∂m√©nnnyel keverve tal√°n a gy√≥gyszer√≠z sem √©rezhetŇĎ ennyire. K√©rd√©s, hogy a fogyaszt√≥k elfogadnak-e egy hagyom√°nyos italra eml√©keztetŇĎ, csak √©ppen mell√©kesen p√∂rgetŇĎ term√©ket, vagy kifejezetten csak energiaitalszerŇĪ (=Red Bull-kl√≥n) energiaitalokra v√°gynak. Am√≠g ez kider√ľl, megyek szerezni egy meggyeset, mert m√©giscsak az volt az igazi M√°rka, ami mellett a narancsos val√≥j√°ban maximum mostohatestv√©r lehetett.