A Nyitottak vagyunk részére készült videóban arról beszél, hogy mekkora para volt lemenni az edzőterembe melegként három kopasz közé, és hogy a végén mekkora jó haverok lettek.

Advertisement

Ráadásul az elején nagyon elegánsan beszól Kerényi Imrének azzal, hogy színházcsinálónak nevezi magát, ugye az állami intendáns volt az, aki tavaly nemes egyszerűséggel lebuzizta a Nemzeti Színház komplett évadát, és vele együtt Alföldit is. Akkor Kulka János egy nyílt levélben kijelentette, hogy Kerényi helyett is szégyelli magát. A színész pedig pont nemrég, egy Magyar Narancsban lehozott interjúban nyíltan beszélt a szexualitásáról.

Advertisement
Advertisement

Alföldi Róbert sztorija a Nyitottak vagyunk kezdeményezéshez készült, amit a prezi, a Google és az espell hozott létre olyan vállalatoknak, szervezeteknek és közösségeknek, amelyek nyitottságukat együtt ki is szeretnék fejezni, hogy ezzel inspiráljanak másokat is. Alföldi videójában egyébként az a duplacsavar, hogy mindenki (például én is) azért foglalkozom vele, mert nyíltan bevallja benne, hogy meleg, pedig igazából a történetének ehhez semmi köze.

Share This Story

Get our newsletter