Az atlatszo.hu oknyomoz√≥ port√°l j√≥ szok√°s√°hoz h√≠ven kik√©rte, hogy mennyibe is ker√ľlt az a 320 szign√°l, amit √Ākos az MTVA-nak √≠rt. Az MTVA nem mondta meg, az atlatszo.hu perel.

Az MTVA m√°rcius 7-√©n adta ki a k√∂zlem√©ny√©t √Ākosr√≥l √©s az √°ltala √≠rt 320 szign√°lr√≥l, m√©g aznap az atlatszo.hu k√∂z√©rdekŇĪ adatig√©nyl√©ssel fordult a M√©diaszolg√°ltat√°s-t√°mogat√≥ √©s VagyonkezelŇĎ Alaphoz. A k√∂zlem√©ny tele volt hangzatos prom√≥sz√∂veggel, de arr√≥l egy sor sem sz√≥lt, hogy val√≥j√°ban mennyibe ker√ľlt az eg√©sz. Az MTVA majdnem k√©t h√©ttel k√©sŇĎbb azzal az indokkal utas√≠totta el az ig√©nyl√©st, hogy √ľzleti titkokat s√©rt. Ekkor azonban m√©g mindig nem akartak b√≠r√≥s√°ghoz fordulni, hanem megpr√≥b√°lt√°k felvenni √°prilis elej√©n a kapcsolatot a szerzŇĎvel. √Ākosnak persze semmi k√∂ze nincsen az eg√©szhez, a posztban is √≠rj√°k, hogy hab√°r tŇĎle is pr√≥b√°ltak seg√≠ts√©get k√©rni az √ľgyben, val√≥j√°ban semmi k√∂telezetts√©ge az atlatszo.hu fel√©. √Čs √Ākos nem is mondott semmit. Az atlatszo.hu pedig ma bejelentette, hogy perel.

Volt egy napunk az irod√°ban, amikor h√°rman el√©g sŇĪrŇĪn a Kreat√≠v Online-ra kattintottunk, ahol meg rendszeresen √Ākos √ļj szign√°ljait hirdett√©k, automatikusan, hangerŇĎvel, posztba bele√©p√≠tve. √ögyhogy azt hiszem a Cink.hu eg√©sz szerkesztŇĎs√©ge k√≠v√°ncsi arra, hogy mennyibe ker√ľltek, hogy v√©gre valaki m√°s tr√©f√°lja meg azokat a rohadt csilingel√©seket, √©s ne azok minket.

Kép: Facebook