Illustration for article titled Akkora a tiltakozás, hogy elmarad a Hitler-tetkós magyar náci sportoló meccse Prágában

Jól bevásároltak egy prágai MMA-gála szervezői, aki felöltözve tárgyaltak Petrovszki Attilával, és a jelek szerint nem kerestek rá a nevére. A hitlerista cukrász testére ugyanis a bálványa mellett Szálasi, horogkereszt és angol nyelvű "Halál a zsidókra" felirat is rá van tetoválva.

Advertisement

Bár a menedzsere később azzal védekezett, hogy Petrovszki nem aktív náci, két éve még azt nyilatkozta a Blikknek, hogy ""Az összes tetoválásom az önkifejezés eszköze, a személyiségemet tükrözi. A nemzetiszocializmus az az ideológia, amelyben hiszek."" Ebben a cikkben mesélte el a menedzsere, hogy egyes külföldi versenyeket megkérik, hogy pólóban lépjen fel, bár ez a sportágban nem szokásos. A menedzser ezt azért is említette, mert a náci verekedő Magyarországon eddig minden probléma nélkül felléphetett az összes versenyén.

Egy 2011 végén a hungarista kitartas.hu-nak adott interjúban a férfi felidézte, hogy 2000 táján a tetoválásai, illetve a Vér és becsület feliratos pólója miatt kiutasították Csehországból.

Advertisement

Miután kipattant a botrány és a szponzorok sorban kezdtek lelépni, a prágai Heroes Gate szervezői először szintén arra kérték a magyart, hogy pólóban verekedjen, majd ma lemondták a meccsét.

[via dotoho.blog.hu]

Share This Story

Get our newsletter