J√≥l bev√°s√°roltak egy pr√°gai MMA-g√°la szervezŇĎi, aki fel√∂lt√∂zve t√°rgyaltak Petrovszki Attil√°val, √©s a jelek szerint nem kerestek r√° a nev√©re. A hitlerista cukr√°sz test√©re ugyanis a b√°lv√°nya mellett Sz√°lasi, horogkereszt √©s angol nyelvŇĪ "Hal√°l a zsid√≥kra" felirat is r√° van tetov√°lva.

B√°r a menedzsere k√©sŇĎbb azzal v√©dekezett, hogy Petrovszki nem akt√≠v n√°ci, k√©t √©ve m√©g azt nyilatkozta a Blikknek, hogy ""Az √∂sszes tetov√°l√°som az √∂nkifejez√©s eszk√∂ze, a szem√©lyis√©gemet t√ľkr√∂zi. A nemzetiszocializmus az az ideol√≥gia, amelyben hiszek."" Ebben a cikkben mes√©lte el a menedzsere, hogy egyes k√ľlf√∂ldi versenyeket megk√©rik, hogy p√≥l√≥ban l√©pjen fel, b√°r ez a sport√°gban nem szok√°sos. A menedzser ezt az√©rt is eml√≠tette, mert a n√°ci verekedŇĎ Magyarorsz√°gon eddig minden probl√©ma n√©lk√ľl fell√©phetett az √∂sszes verseny√©n.

Egy 2011 v√©g√©n a hungarista kitartas.hu-nak adott interj√ļban a f√©rfi felid√©zte, hogy 2000 t√°j√°n a tetov√°l√°sai, illetve a V√©r √©s becs√ľlet feliratos p√≥l√≥ja miatt kiutas√≠tott√°k Csehorsz√°gb√≥l.

Miut√°n kipattant a botr√°ny √©s a szponzorok sorban kezdtek lel√©pni, a pr√°gai Heroes Gate szervezŇĎi elŇĎsz√∂r szint√©n arra k√©rt√©k a magyart, hogy p√≥l√≥ban verekedjen, majd ma lemondt√°k a meccs√©t.

[via dotoho.blog.hu]