Illustration for article titled Akkor én most megnézem, hogy ki az a Jennifer Lawrence

Ő az egyik híres amerikai ember, akinek meztelen képei kerültek ki a netre, miután valószínűleg betörtek az Icloud-fiókjába. Sajnos fogalmam nincs, hogy ezen kívül kicsoda, de ez most valós időben meg fog változni.

Advertisement

Ezt írja róla a Wikipédia:

Jennifer Shrader Lawrence (1990. augusztus 15. –) Oscar-díjas amerikai színésznő. Szerepelt 2009-ben a Megváltás című filmben Charlize Theronnal. 2010-ben A hallgatás törvénye című amerikai misztikus thrillerben Ree nevű fiatal lányt játszotta, aki családja helyzete miatt eltűnt apja keresésére indul. Ezért a szerepért Oscar-díjra jelölték a legjobb női főszereplő kategóriában. A jelölés ellenére Az éhezők viadalában alakított Katniss Everdeen szerepével robbant be a köztudatba 2012-ben.

Advertisement

Hát, ez marha sokat segített! Gondoltam, hogy színésznő, mert a fiatal fehér színésznőknek szoktak lenni mostanában ilyen megjegyezhetetlen neveik. Végignéztem, hogy milyen filmekben játszott, hát, sajnos azzal sem jutottam előrébb.

A nyomozásba egyébként már az FBI is beszállt. Valószínűleg nem minden kép származik az Icloudról, mert ez a szolgáltatás csak az Apple gépein működik.

Advertisement

Fotó: Mike Coppola/Getty Images

Share This Story

Get our newsletter