Akkor én kihúztam, és ott hagytam a csajt

Illustration for article titled Akkor én kihúztam, és ott hagytam a csajt

Az udvarias punkok és ellenvéleményt nem tűrő liberálisok hazájában óriási élmény egy igazán beleszarós rock and roll interjú. Takáts Tamás végre adott egy ilyet.

Advertisement

Itt az öt legrockandrollosabb válasza.

Advertisement

A Nullahategy interjúja nemcsak az alant következő rockolások miatt jó, de az én kedvenceim ezek a Takáts-mondatok voltak:

  • Én arra sem emlékszem, hogy 1985-ben megbeszéltük volna, hogy feloszlunk, és arra sem emlékszem, hogy miért nem maradtunk együtt 1990-ben.
  • Annyira vad volt ez a korszakom, hogy arra sem emlékszem, milyen körülmények között oszlott fel a csapat. Az rémlik, hogy Szekeres helyére Závodi János jött, de arra nem, hogy leültünk volna, és azt mondtuk, hogy vége.
  • Egyszer eléggé el nem ítélhető módon szeretkeztem egy lánnyal, aki annyira belelkesedett, hogy szex közben azt mondta: Tamás, te jobb vagy, mint a Révész… Akkor én kihúztam, és ott hagytam a csajt, mert engem ne hasonlítsanak máshoz. Ezért sem akartam a Piramisba menni…
  • Előfordult, hogy ültem az öltözőben, kiborulva, és arra gondoltam, hogy ha még egyszer el kell énekelnem, hogy „Volt egy fiú és volt egy lány”, fölkötöm magam. Szigeti Feri hozatott egy vodkát, azt mondta, hogy ezt most megiszod, és elénekled, hogy „Volt egy fiú és volt egy lány…” Szóval, én megértem azokat a rocksztárokat, akik szipákoltak ezt-azt, mert évi 300 koncertet ép ésszel nem lehet lenyomni…
  • A nagyon durva dalokat nem játsszuk, kivéve a Pocsolyába léptemet, amit muszáj előadni, mert az a legnagyobb slágerünk. Megbeszéltem az Úrral, hogy a szakmám ilyen, de az életformám már nem rock and roll…
Advertisement

Ugye, hogy a szó legjobb értelmében beleszarós?

És a plusz egy az ötös toplistához:

  • Ezért bizonyos szempontból a táncdalfesztiválok nem sokban különböztek kilencvenes évek acid house-ától. Mulass jól, utána menjél szépen dolgozni! John Lennont se véletlenül lőtték le.
Advertisement

Share This Story

Get our newsletter