Azt hitt√©tek, a K√°r√°sz R√≥bert virslije a nap oknyomoz√°sa? S√ļlyosan t√©vedtetek. Az Index ugyanis kider√≠tette, hogy mi√©rt j√°rt Orb√°n Viktor ‚Äď √©s neje, valamint L√°z√°r J√°nos √©s Dem neje ‚Äď n√©h√°ny nappal ezelŇĎtt Z√ľrichben, ahonn√©t azt√°n businessen t√©rtek haza a Blikk szerint.

Pontosabban a Blikk olvas√≥-riporter√©nek szemf√ľles fot√≥i tan√ļs√°ga szerint.

Az t√∂rt√©nt, √≠rja az Index, hogy a szint√©n szemf√ľles K√°lm√°n C. Gy√∂rgy irodalm√°r az internet seg√≠ts√©g√©vel kisz√ļrta, a z√ľrichi sz√©kesegyh√°zban aznap nem volt koncert ‚Äď pedig O. V. a Blikknek azt mondta, hogy volt, m√©ghozz√° csod√°latos, azt tekintett√©k √©s hallgatt√°k meg.

Advertisement

Az Index is megn√©zte az internetet, √©s t√©nyleg nem tal√°lt semmit! Ekkor azonban √©rkezett Havasi Bertalan, a Minisztereln√∂k √ör sajt√≥sa, √©s megfellebbezhetetlen bizony√≠t√©kokat tett le az asztalra. A sz√©kelyf√∂ldi Szentegyh√°zi Filharm√≥nia honlapj√°n szereplŇĎ elemek igazolj√°k, hogy igenis volt koncert a bazilik√°ban, amelyen igenis ott volt minden √©rintett szem√©ly. R√°ad√°sul a telt h√°zas publikum nagy r√©sze magyar volt, akik vastapssal k√∂sz√∂nt√∂tt√©k Orb√°n Viktort.

√ögyhogy mindenki nyugodjon meg a nyavaly√°ba.