This is a platform for User Generated Content. G/O Media assumes no liability for content posted by Kinja users to this platform.

Aki együtt nyomja le az Indexet és a 444-et a Facebookon: a Szegedi Picsaember

Illustration for article titled Aki együtt nyomja le az Indexet és a 444-et a Facebookon: a Szegedi Picsaember

Én biztos nem láttam még ilyen jó internetes oldalt, de ettől persze lehet, hogy létezik jobb. Tudom, hogy bűnös szórakozás az ilyen, de én legalább bevallom. Rajongói oldal egy csodálatos emberről, akiről semmit sem tudok, de 5 perc után kedvelem. Ő Szeged híressége, a herepatás.

Advertisement

Az oldalt elnézve minden szegedinek van legalább egy saját fotója róla, és minden tizedik ember le is fotózkodott vele. A jelek szerint nemhogy nincs terhére a népszerűség, hanem őrülten élvezi is. És azt mondanom sem kell, hogy ő az Élet Királya. A tiszteletére emelt fb-oldal 3 órája létezik, de már több, mint 1000 lájkolója van. Remélem, nem üti meg a guta Szabó Szabózé Zoltánt, az Index Facebook-felelősért, aki a napokban italos állapotban egy VI. kerülti szórakozóhely előtt azzal fenyegetőzött, hogy "tízezer olcsó afrikai lájkkal" le fogja nyomni a 444.hu fb-oldalát. Hiszen ha ebben a tempóban folytatódik a rajongótábor építése, Magyarország legforróbb nadrágjainak tulajdonosa rövidesen bálás lájkok nélkül is leveri a kér "nagyot".

[via edomr]

Share This Story

Get our newsletter