Kifejezetten iskol√°soknak aj√°nlja a Nemecsek √≠r√≥asztalt az agy-matrac.hu, annyira, hogy a m√©retez√©se is nekik lett be√°lltva, egy jelentŇĎs extr√°val. A weboldalon tal√°lhat√≥ rekl√°msz√∂veg szerint az √≠r√≥asztal, egy m√°sik modellhez hasonl√≥an, "szex√°ll√≥". √Čs hogy ne legyen f√©lre√©rt√©s, nem sokkal a szex√°ll√≥s√°g emleget√©se ut√°n azt mondja a kedvcsin√°l√≥ sz√∂veg:

Ezekben a fenyŇĎ √≠r√≥asztalokban benne van az anyag, √©ppen ez√©rt b√°tran aj√°nljuk, khm kem√©nyebb ig√©nybev√©telre is!! ;) Tal√°n azzal j√°rn√°l a legjobban, ha elj√∂nn√©l √©s megn√©zn√©d √©rsekcsan√°di vagy budapesti fenyŇĎ √≠r√≥asztalainkat!

Ez t√©nyleg arra val√≥ utal√°s, hogy menj√ľnk el, √©s d√∂ngess√ľk el vagy mag√°t az asztalt, vagy valakit a tetej√©n? B√°rcsak √≠gy lenne. A Nemecsek oldal√°ra kattintva a sz√∂veg azt is kil√°t√°sba helyezi, hogy az asztalon t√°colni is lehet, sŇĎt errŇĎl csatolnak egy vide√≥t is. Azt√°n megint elŇĎj√∂n, hogy "Ak√°r m√©g komolyabb terhel√©snek is kiteheted, azt is kib√≠rja‚Ķ:)".

J√≥magam az √°ltal√°nos iskol√°ban akkor ker√ľltem a legk√∂zelebb a szexhez, amikor H. G√°borral egy√ľtt "Mazsola √©s T√°d√©" tematik√°j√ļ k√©peslapokat v√°s√°roltunk, amiket n√©mi goly√≥stollshopol√°s ut√°n feladtunk K. Gy√∂ngyv√©r c√≠m√©re. Az √©n legmer√©szebb k√©peslapomon Man√≥cska egy d√°zs√°ban csutakolta a meztelen T√°d√©t. Paxszal oda√≠rtam Man√≥cska f√∂l√©, hogy √ČN, a tengerimalac fej√©hez meg odanyilaztam, hogy GY√ĖNGYV√ČR. Ut√≥lag kider√ľlt, hogy K. Gy√∂ngyv√©r anyja a h√≥napok sor√°n elk√ľld√∂tt √∂sszes szerelmes √ľzenet√ľnket megsemmis√≠tette.

Lehet, hogy arra gondolnak az √Āgy-Matracn√°l, hogy a Nemecsek j√≥l b√≠rja, ha firk√°lnak rajta? Lehet, hogy a mai iskol√°sok m√°r eg√©szen m√°sok. Lehet, hogy alapdolog j√≥l gerincre v√°gni a mag√°ntan√°rt? Borisz (11) m√©g h√°la istennek (vagy sajnos) m√©g nem k√©rt √ļj, strapab√≠r√≥ √≠r√≥asztalt. B√°r lehet, hogy jobban j√°rn√©k, mert √≠gy k√©t (2!) sz√°lk√°sszŇĎrŇĪ tacsk√≥t k√©rt a sz√ľlet√©snapj√°ra.

Advertisement

[via fb]