This is a platform for User Generated Content. G/O Media assumes no liability for content posted by Kinja users to this platform.

Áder János a Helyi Téma Kim Dzsongilje

Illustration for article titled Áder János a Helyi Téma Kim Dzsongilje

Nem fingóhalat fogott a köztársasági elnök, bár úgy is tűnhet. Itt a magyar propagandaújságírás legjobb címlapja.

Advertisement

Jómagam is horgásztam már Áder Jánossal, próbáltam megalázni, de levert, mint KDNP-s a poharat. Előtte ráadásul kapáltam is Áderrel. Épp ezért a múlt héten nem mentem el arra a PR-eseményre, ahol egy egyórás mutatványos horgászverseny után a magyar horgászat nagykövete kamucímet kapta. A Helyi Téma azonban bátrabb volt nálam, szembenézett a csapdahelyzettel, és úgy döntött, hogy írnak róla. És fotóznak is. Így született meg a magyar propagandaújságírás legjobb címlapja.

Illustration for article titled Áder János a Helyi Téma Kim Dzsongilje
Advertisement

Bár Áder póza arra utal, hogy ő egy szerelmes orosz asszony, aki a vonaton lassan elzakatoló kedvese után nyúl, esetleg egy szuperhős, aki tűzgolyóval pusztítja el a köcsög bojlisokat, igazából csak a zsinórt akarja megfogni, hogy utána gyorsan leakaszthassa a horogról a kifogott snecit.

Illustration for article titled Áder János a Helyi Téma Kim Dzsongilje
Advertisement

Pedig jobban örülnék neki, ha az elnök mostantól szerelmes orosz asszonynak próbálná pozicionálni magát. A címlap horgászoknak is frenetikus, nemhorgászoknak meg gondolom fergetegesen vicces az "Áder János és a szélhajtó küsz" alcím miatt. Pedig a szélhajtó küsz nem egy fingatószer vagy fingatóhal, hanem a sneci komolykodó hivatalos neve. Azt is fontos tudni, hogy az elnök nem valami különösen gusztustalan bőrbetegségtől szenved, hanem folyamatosan kellett dobálnia a nedves etetőamyagot, attól néz ki úgy a keze.

De tényleg annak az olvasónak a legjobb, aki csak annyit lát, hogy egy rohadó kezű, bajszos, szerelmes orosz asszony megáld, vagy épp ellenkezüleg, tűzgolyóval megsemmisít egy fingóhalat.

Advertisement

[A címlap lefotózásáért örök hálánk Tamásnak]

Share This Story

Get our newsletter