A Kinja Kft. ADATV√ČDELMI √ČS ADATKEZEL√ČSI SZAB√ĀLYZATA

I. A Szabályzat célja

A jelen Szab√°lyzat c√©lja, hogy r√∂gz√≠tse a Kinja Korl√°tolt FelelŇĎss√©gŇĪ T√°rsas√°g (1124, Budapest, Cs√∂rsz u. 41.; Cg 01-09-711304, ad√≥sz√°m: 12945056-2-43; a tov√°bbiakban: T√°rsas√°g) √°ltal alkalmazott adatv√©delmi √©s -kezel√©si elveket √©s a T√°rsas√°g adatv√©delmi √©s -kezel√©si politik√°j√°t, amelyet a T√°rsas√°g mag√°ra n√©zve k√∂telezŇĎ erŇĎvel ismer el. A T√°rsas√°g kiad√≥ja a Cink.hu internetes kiadv√°nynak, √©s jelen szab√°lyzat a kiadv√°nnyal kapcsolatos szolg√°ltat√°sokra is vonatkozik. A Cink.hu a Gawker Media LLC √°ltal fejlesztett √©s amerikai szervereken √ľzemeltetett Kinja platformon fut, √≠gy az al√°bbiakon t√ļl a Kinja platform felhaszn√°l√°si szab√°lyzatai is √©rv√©nyesek a Cink.hu felhaszn√°l√≥ira. Jelen szab√°lyzat hat√°lya kiz√°r√≥lag a Cink.hu felhaszn√°l√≥ira terjed ki.

Jelen szab√°lyok kialak√≠t√°sakor a T√°rsas√°g k√ľl√∂n√∂s tekintettel vette figyelembe az 2011. √©vi CXII. t√∂rv√©ny az inform√°ci√≥s √∂nrendelkez√©si jogr√≥l √©s az inform√°ci√≥szabads√°gr√≥l, 1995. √©vi CXIX. t√∂rv√©ny a kutat√°s √©s k√∂zvetlen √ľzletszerz√©s c√©lj√°t szolg√°l√≥ n√©v- √©s lakc√≠madatok kezel√©s√©rŇĎl, az 1998. √©vi VI. t√∂rv√©ny az egy√©nek v√©delm√©rŇĎl a szem√©lyes adatok g√©pi feldolgoz√°sa sor√°n, Strasbourgban, 1981. janu√°r 28. napj√°n kelt Egyezm√©ny kihirdet√©s√©rŇĎl tov√°bb√° a 2008. √©vi XLVIII. t√∂rv√©ny a gazdas√°gi rekl√°mtev√©kenys√©g alapvetŇĎ felt√©teleirŇĎl √©s egyes korl√°tair√≥l rendelkez√©seit, illetŇĎleg az ‚ÄúONLINE PRIVACY ALLIANCE‚ÄĚ aj√°nl√°sait.

A jelen Szab√°lyzat c√©lja, hogy a T√°rsas√°g √°ltal ny√ļjtott szolg√°ltat√°sok minden ter√ľlet√©n, minden egy√©n sz√°m√°ra, tekintet n√©lk√ľl nemzetis√©g√©re vagy lak√≥hely√©re, biztos√≠tva legyen, hogy jogait √©s alapvetŇĎ szabads√°gjogait, k√ľl√∂n√∂sen a mag√°n√©lethez val√≥ jog√°t tiszteletben tarts√°k a szem√©lyes adatainak g√©pi feldolgoz√°sa sor√°n (adatv√©delem).

Advertisement

A jelen Szab√°lyzatot a T√°rsas√°g vezetŇĎs√©ge 2015. J√ļlius 1. napj√°n l√©ptette √©letbe.

II. Fogalom meghat√°roz√°sok

Szem√©lyes adat: a meghat√°rozott term√©szetes szem√©llyel (a tov√°bbiakban: √©rintett) kapcsolatba hozhat√≥ adat, az adatb√≥l levonhat√≥, az √©rintettre vonatkoz√≥ k√∂vetkeztet√©s. A szem√©lyes adat az adatkezel√©s sor√°n mindaddig megŇĎrzi e minŇĎs√©g√©t, am√≠g kapcsolata az √©rintettel helyre√°ll√≠that√≥;

Adatkezel√©s: az alkalmazott elj√°r√°st√≥l f√ľggetlen√ľl a szem√©lyes adatok gyŇĪjt√©se, felv√©tele √©s t√°rol√°sa, feldolgoz√°sa, hasznos√≠t√°sa (ide√©rtve a tov√°bb√≠t√°st √©s a nyilv√°noss√°gra hozatalt) √©s t√∂rl√©se. Adatkezel√©snek sz√°m√≠t az adatok megv√°ltoztat√°sa √©s tov√°bbi felhaszn√°l√°suk megakad√°lyoz√°sa is;

Advertisement

AdatkezelŇĎ: az adatokat a T√°rsas√°g, illetve a T√°rsas√°ggal azonos tulajdonosi k√∂rrel rendelkezŇĎ Gawker Media LLC kezeli. A magyar jogszab√°lyoknak megfelelŇĎ adatkezel√©s√©rt a T√°rsas√°g v√°llalja a felelŇĎss√©get.

Adatfeldolgoz√°s: az adatkezel√©si mŇĪveletek, technikai feladatok elv√©gz√©se, f√ľggetlen√ľl a mŇĪveletek v√©grehajt√°s√°hoz alkalmazott m√≥dszertŇĎl √©s eszk√∂ztŇĎl, valamint az alkalmaz√°s hely√©tŇĎl;

Adattov√°bb√≠t√°s: ha az adatot meghat√°rozott harmadik szem√©ly sz√°m√°ra hozz√°f√©rhetŇĎv√© teszik;

Nyilv√°noss√°gra hozatal: ha az adatot b√°rki sz√°m√°ra hozz√°f√©rhetŇĎv√© teszik;

Adatfeldolgoz√≥: az a term√©szetes vagy jogi szem√©ly, illetve jogi szem√©lyis√©ggel nem rendelkezŇĎ szervezet, aki vagy amely az adatkezelŇĎ megb√≠z√°s√°b√≥l szem√©lyes adatok feldolgoz√°s√°t v√©gzi;

Adattörlés: az adatok felismerhetetlenné tétele oly módon, hogy a helyreállításuk nem lehetséges;

Advertisement

Automatiz√°lt adat√°llom√°ny: automatikus feldolgoz√°sra ker√ľlŇĎ adatok sora;

G√©pi feldolgoz√°s: a k√∂vetkezŇĎ mŇĪveleteket tartalmazza, ha azokat r√©szben vagy eg√©szben automatiz√°lt eszk√∂z√∂kkel hajtj√°k v√©gre: az adatok t√°rol√°sa, az adatokkal v√©gzett logikai vagy aritmetikai mŇĪveletek, az adatok megv√°ltoztat√°sa, t√∂rl√©se, visszakeres√©se √©s terjeszt√©se.

Advertisement

Rendszer: az AdatkezelŇĎk √©s partnereik interneten kereszt√ľl el√©rhetŇĎ lapjait √©s szol√°gl√°ltat√°sait mŇĪk√∂dtetŇĎ technikai megold√°sok √∂sszess√©ge.

III. A kezelt személyes adatok köre

3.1. Az adatkezel√©s sor√°n a T√°rsas√°g kiz√°r√≥lag a feladat jelleg√©hez igazod√≥ szem√©lyes adatokat kezeli, √©s kiz√°r√≥lag a felhaszn√°l√≥ elŇĎzetes, kifejezett d√∂nt√©se alapj√°n. Az elŇĎzetes d√∂nt√©s alapj√°n kezelhetŇĎ adatok k√∂re: Google bel√©p√©s eset√©n emailc√≠m, Twitter vagy Facebook bel√©p√©s eset√©n az adott szolg√°ltat√°sban haszn√°lt azonos√≠t√≥. Tekintettel arra, hogy a szolg√°ltat√°s nem tartozik a H√≠rk√∂zl√©si T√∂rv√©ny hat√°lya al√°, IP c√≠m t√°rol√°s√°ra nem ker√ľl sor.

Advertisement

3.2. A felhaszn√°l√≥ d√∂nt√©se alapj√°n felhaszn√°l√°sra ker√ľlŇĎ adatok k√∂r√©be tartoznak a tev√©kenys√©gi napl√≥k, melyek tartalmazz√°k az ig√©nybe vett szolg√°ltat√°sokat.

3.2. A rendszer mŇĪk√∂dtet√©se sor√°n technikailag r√∂gz√≠t√©sre ker√ľlŇĎ adatok: a felhaszn√°l√≥ bejelentkezŇĎ sz√°m√≠t√≥g√©p√©nek azon adatai, melyek a szolg√°ltat√°s ig√©nybe v√©tele sor√°n gener√°l√≥dnak √©s melyeket az adatkezelŇĎ rendszere a technikai folyamatok automatikus eredm√©nyek√©nt r√∂gz√≠t. Az automatikusan r√∂gz√≠t√©sre ker√ľlŇĎ adatokat a rendszer a felhaszn√°l√≥ k√ľl√∂n nyilatkozata vagy cselekm√©nye n√©lk√ľl automatikusan napl√≥zza. Az adatokhoz kiz√°r√≥lag az adatkezelŇĎ f√©r hozz√°.

Advertisement

IV. Az adatkezelés jogalapja, célja és módja

4.1 Az adatkezel√©sre a T√°rsas√°g felhaszn√°l√≥inak, t√∂bbek k√∂z√∂tt elŇĎfizetŇĎinek, √©s hirdetŇĎinek √∂nk√©ntes, megfelelŇĎ t√°j√©koztat√°son alapul√≥ nyilatkozata alapj√°n ker√ľl sor, amely nyilatkozat tartalmazza a felhaszn√°l√≥k kifejezett hozz√°j√°rul√°s√°t ahhoz, hogy az √°ltaluk k√∂z√∂lt szem√©lyes adataik, illetve a r√≥luk gener√°lt szem√©lyes adatok felhaszn√°l√°sra ker√ľljenek. Az adatkezel√©s jogalapja az inform√°ci√≥s √∂nrendelkez√©si jogr√≥l √©s az inform√°ci√≥szabads√°gr√≥l sz√≥l√≥ 2011. √©vi CXII. t√∂rv√©ny (Infotv) 5.¬ß (1) bek. a) pontja szerint az √©rintett √∂nk√©ntes hozz√°j√°rul√°sa.

Advertisement

4.2 Az adatkezel√©s c√©lja a T√°rsas√°g kiadv√°nyai r√©v√©n, illetve az internetes oldalain kereszt√ľl el√©rhetŇĎ szolg√°ltat√°sok ny√ļjt√°s√°nak biztos√≠t√°sa, √©s szem√©lyre szabott hirdet√©sek megjelen√≠t√©se az adatkezelŇĎk kiadv√°nyaiban, internetes oldalain. Ezen szolg√°ltat√°sok ig√©nybe v√©tel√©hez sz√ľks√©ges megadand√≥ szem√©lyes adatok k√∂re a vonatkoz√≥ szolg√°ltat√°sok le√≠r√°s√°n√°l tal√°lhat√≥.

4.3 Az automatikusan r√∂gz√≠t√©sre ker√ľlŇĎ adatok (l√°sd. 3.2. pont) c√©lja a szem√©lyre szabott hirdet√©sek megjelen√≠t√©se, statisztikak√©sz√≠t√©s, az informatikai rendszer technikai fejleszt√©se, a felhaszn√°l√≥k jogainak v√©delme.

Advertisement

4.4 Az adatkezelŇĎ a megadott szem√©lyes adatokat az e pontokban √≠rt c√©lokt√≥l elt√©rŇĎ c√©lokra nem haszn√°lhatja fel. Jelen szab√°lyzatban meghat√°rozott adatkezelŇĎk k√∂z√∂tti adattov√°b√≠t√°s a felhaszn√°l√≥ k√ľl√∂n hozz√°j√°rul√°sa n√©lk√ľl v√©gezhetŇĎ. Szem√©lyes adatok harmadik szem√©lynek vagy hat√≥s√°gok sz√°m√°ra t√∂rt√©nŇĎ kiad√°sa - hacsak t√∂rv√©ny ettŇĎl elt√©rŇĎen nem rendelkezik k√∂telezŇĎ erŇĎvel ‚Äď kiz√°r√≥lag hat√≥s√°gi hat√°rozat alapj√°n, vagy a felhaszn√°l√≥ elŇĎzetes, kifejezett hozz√°j√°rul√°sa eset√©n lehets√©ges.

4.5 AdatkezelŇĎ a neki megadott szem√©lyes adatokat nem ellenŇĎrzi. A megadott adatok megfelelŇĎss√©g√©√©rt √©s val√≥s√°gtartalm√°√©rt kiz√°r√≥lag az azt megad√≥ szem√©ly felel. B√°rmely felhaszn√°l√≥ e-mail c√≠m√©nek megad√°sakor egyben felelŇĎss√©get v√°llal az√©rt, hogy a megadott e-mail c√≠mrŇĎl kiz√°r√≥lag ŇĎ vesz ig√©nybe szolg√°ltat√°st. E felelŇĎss√©g-v√°llal√°sra tekintettel internetes szolg√°ltat√°s esetleges ig√©nybev√©tele eset√©n egy megadott e-mail c√≠men t√∂rt√©nt bel√©p√©sekkel √∂sszef√ľggŇĎ mindennemŇĪ felelŇĎss√©g kiz√°r√≥lag azt a felhaszn√°l√≥t terheli, aki az e-mail c√≠met regisztr√°lta.

Advertisement

V. Az adatkezelés elvei

5.1 Adatokat csak tisztességesen és törvényesen szabad megszerezni és feldolgozni.

Advertisement

5.2 Adatokat csak meghat√°rozott √©s t√∂rv√©nyes c√©lra szabad t√°rolni, √©s att√≥l elt√©rŇĎ m√≥don nem szabad felhaszn√°lni.

5.3 Az adatoknak t√°rol√°suk c√©lj√°val ar√°nyban kell √°llniuk, √©s meg kell felelni√ľk e c√©lnak, azon nem terjeszkedhetnek t√ļl.

Advertisement

5.4 Meg kell tenni a megfelelŇĎ biztons√°gi int√©zked√©seket az automatiz√°lt adat√°llom√°nyokban t√°rolt szem√©lyes adatok v√©delme √©rdek√©ben a v√©letlen vagy jogtalan megsemmis√≠t√©s, vagy v√©letlen elveszt√©s, valamint a jogtalan hozz√°f√©r√©s, megv√°ltoztat√°s vagy terjeszt√©s megakad√°lyoz√°s√°ra.

VI. A Társaság által alkalmazott adatvédelmi irányelvek

6.1 A T√°rsas√°g szolg√°ltat√°sainak ig√©nybev√©tel√©hez elengedhetetlen√ľl sz√ľks√©ges szem√©lyes adatokat a T√°rsas√°g az √©rintettek hozz√°j√°rul√°sa alapj√°n, √©s kiz√°r√≥lag c√©lhoz k√∂t√∂tten haszn√°lja fel.

Advertisement

6.2 A T√°rsas√°g, mint adatkezelŇĎ v√°llalja, hogy a birtok√°ba jutott adatokat az adatv√©delmi t√∂rv√©nynek √©s jelen Szab√°lyzatban r√∂gz√≠tett adatv√©delmi elveknek megfelelŇĎen kezeli, √©s azokat a jelen szab√°lyzatban meghat√°rozott adatkezelŇĎk√∂n √©s adatfeldolgoz√≥kon k√≠v√ľl harmadik f√©lnek √°t nem adja.

6.3 A T√°rsas√°g bizonyos esetekben ‚Äď hivatalos b√≠r√≥s√°gi, rendŇĎrs√©gi megkeres√©s, jogi elj√°r√°s szerzŇĎi-, vagyoni- illetve egy√©b jogs√©rt√©s vagy ezek alapos gyan√ļja miatt a T√°rsas√°g √©rdekeinek s√©relme, szolg√°ltat√°sai ny√ļjt√°s√°nak vesz√©lyeztet√©se, stb. ‚Äď eset√©n harmadik szem√©lyek sz√°m√°ra hozz√°f√©rhetŇĎv√© teszi az √©rintett felhaszn√°l√≥ el√©rhetŇĎ adatait.

Advertisement

6.4 A T√°rsas√°g rendszere a felhaszn√°l√≥k aktivit√°s√°r√≥l adatokat gyŇĪjthet.

6.5 A felhaszn√°l√≥t t√°j√©koztatni kell az adatkezel√©s c√©lj√°r√≥l √©s arr√≥l, hogy az adatokat kik fogj√°k kezelni, illetve feldolgozni. Az adatkezel√©srŇĎl val√≥ t√°j√©koztat√°s megt√∂rt√©nik azzal is, hogy jogszab√°ly rendelkezik a m√°r l√©tezŇĎ adatkezel√©sbŇĎl tov√°bb√≠t√°ssal vagy √∂sszekapcsol√°ssal az adat felv√©tel√©rŇĎl.

Advertisement

6.6 Minden olyan esetben, ha a szolg√°ltatott adatokat a T√°rsas√°g az eredeti adatfelv√©tel c√©lj√°t√≥l elt√©rŇĎ c√©lra k√≠v√°nja felhaszn√°lni, errŇĎl a felhaszn√°l√≥t t√°j√©koztatja, √©s ehhez elŇĎzetes, kifejezett hozz√°j√°rul√°s√°t megszerezi, illetŇĎleg lehetŇĎs√©get biztos√≠t sz√°m√°ra, hogy a felhaszn√°l√°st megtiltsa.

6.7 A T√°rsas√°g, mint adatkezelŇĎ az adatok felv√©tele, r√∂gz√≠t√©se √©s kezel√©se sor√°n a jogszab√°lyok √°ltal r√∂gz√≠tett korl√°toz√°sokat minden esetben betartja,.

Advertisement

6.8 A T√°rsas√°g k√∂telezi mag√°t, hogy gondoskodik az adatok biztons√°g√°r√≥l, megteszi tov√°bb√° azokat a technikai √©s szervez√©si int√©zked√©seket √©s kialak√≠tja azokat az elj√°r√°si szab√°lyokat, amelyek biztos√≠tj√°k, hogy a felvett, t√°rolt, illetve kezelt adatok v√©dettek legyenek, illetŇĎleg megakad√°lyozza azok megsemmis√ľl√©s√©t, jogosulatlan felhaszn√°l√°s√°t √©s jogosulatlan megv√°ltoztat√°s√°t. K√∂telezi mag√°t arra is, hogy minden olyan harmadik felet, akiknek az adatokat esetlegesen tov√°bb√≠tja vagy √°tadja, ugyancsak felh√≠vja ez ir√°ny√ļ k√∂telezetts√©geinek teljes√≠t√©s√©re.

VII. Az adatkezel√©s idŇĎtartama

7.1. A felhaszn√°l√≥ √°ltal megadott szem√©lyes adatok kezel√©se mindaddig fennmarad, am√≠g a felhaszn√°l√≥ a szolg√°ltat√°sr√≥l - az adott felhaszn√°l√≥i n√©vvel - ki nem iratkozik, √©s egy√ļttal k√©ri az adtok t√∂rl√©s√©t, illetve az adott szolg√°ltat√°st meg nem szŇĪnteti. A t√∂rl√©s idŇĎpontja a felhaszn√°l√≥ t√∂rl√©si ig√©ny√©nek be√©rkez√©s√©tŇĎl sz√°m√≠tott 10 munkanap. Ez esetben az adat a jelen szab√°lyzatban meghat√°rozott √∂sszes adatkezelŇĎn√©l t√∂rlŇĎdik. Jogellenes, megt√©vesztŇĎ szem√©lyes adat haszn√°lata eset√©n vagy a felhaszn√°l√≥ √°ltal elk√∂vetett bŇĪncselekm√©ny, illetve rendszer elleni t√°mad√°s eset√©n az AdatkezelŇĎ jogosult a felhaszn√°l√≥ regisztr√°ci√≥j√°nak megszŇĪn√©s√©vel egyidejŇĪleg adatait halad√©ktalanul t√∂r√∂lni, ugyanakkor - bŇĪncselekm√©ny gyan√ļja vagy polg√°ri jogi felelŇĎss√©g gyan√ļja eset√©n jogosult az adatokat a lefolytatand√≥ elj√°r√°s idŇĎtartam√°ra - megŇĎrizni is.

Advertisement

7.2. A felhaszn√°l√≥ √°ltal megadott szem√©lyes adatok - abban az esetben is, ha a felhaszn√°l√≥ a szolg√°ltat√°sr√≥l nem iratkozik le vagy regisztr√°ci√≥ja t√∂rl√©s√©vel csak a bel√©p√©si lehetŇĎs√©get sz√ľntette meg, az azokban t√°rolt hozz√°sz√≥l√°sok √©s felt√∂lt√∂tt tartalmak megmaradnak - addig kezelhetŇĎek a T√°rsas√°g mint adatkezelŇĎ r√©sz√©rŇĎl, am√≠g a felhaszn√°l√≥ kifejezetten √≠r√°sban nem k√©ri azok kezel√©s√©nek megsz√ľntet√©s√©t. A felhaszn√°l√≥ adatkezel√©s megsz√ľntet√©s√©re ir√°nyul√≥, a szolg√°ltat√°sr√≥l val√≥ leiratkoz√°s n√©lk√ľli k√©r√©se a szolg√°ltat√°s ig√©nybe v√©tel√©hez fŇĪzŇĎdŇĎ jog√°t nem √©rinti, azonban elŇĎfordulhat, hogy szem√©lyes adatok hi√°ny√°ban egyes szolg√°ltat√°sokat nem tud majd ig√©nybe venni. Az adatok t√∂rl√©s√©re, az erre ir√°nyul√≥ k√©r√©s be√©rkez√©s√©tŇĎl sz√°m√≠tott 10 munkanapon bel√ľl ker√ľl sor.

7.3. A rendszer mŇĪk√∂d√©se sor√°n automatikusan, technikailag r√∂gz√≠t√©sre ker√ľlŇĎ, adatok a gener√°l√≥d√°sukt√≥l sz√°m√≠tva a rendszer mŇĪk√∂d√©s√©nek biztos√≠t√°sa szempontj√°b√≥l indokolt idŇĎtartamig ker√ľlnek t√°rol√°sra a rendszerben. A T√°rsas√°g biztos√≠tja, hogy ezen, automatikusan r√∂gz√≠tett adatok egy√©b szem√©lyes felhaszn√°l√≥i adatokkal ‚Äď a t√∂rv√©ny √°ltal k√∂telezŇĎv√© tett esetek kiv√©tel√©vel ‚Äď √∂ssze nem kapcsolhat√≥k. Ha a felhaszn√°l√≥ szem√©lyes adatainak kezel√©s√©hez adott hozz√°j√°rul√°s√°t megsz√ľntette, vagy a szolg√°ltat√°sr√≥l leiratkozott, √ļgy ezt k√∂vetŇĎen a technikai adatokr√≥l az ŇĎ szem√©lye - nyomoz√≥ hat√≥s√°gokat illetve szak√©rtŇĎiket ide nem √©rtve - nem lesz beazonos√≠that√≥.

Advertisement

VIII. Adatfeldolgoz√°s

8.1. A T√°rsas√°g k√ľl√∂n k√ľlsŇĎ adatfeldolgoz√≥t elsŇĎdlegesen nem vesz ig√©nybe. Az √°ltala kezelt szem√©lyes adatokat sz√ľks√©g eset√©n a fenti II. fejezetben meghat√°rozott AdatkezelŇĎ t√°rsas√°gok dolgozz√°k fel.

Advertisement

IX. Adattov√°bb√≠t√°s lehetŇĎs√©ge

9.1. A T√°rsas√°g, mint adatkezelŇĎ jogosult √©s k√∂teles minden olyan rendelkez√©s√©re √°ll√≥ √©s √°ltala szab√°lyszerŇĪen t√°rolt szem√©lyes adatot az illet√©kes hat√≥s√°goknak tov√°bb√≠tani, amely adat tov√°bb√≠t√°s√°ra ŇĎt jogszab√°ly vagy jogerŇĎs hat√≥s√°gi k√∂telez√©s k√∂telezi. Ilyen adattov√°bb√≠t√°sa, valamint az ebbŇĎl sz√°rmaz√≥ k√∂vetkezm√©nyek miatt adatkezelŇĎ nem tehetŇĎ felelŇĎss√©.

Advertisement

9.2. Amennyiben a T√°rsas√°g oldalain tal√°lhat√≥ tartalomszolg√°ltat√°s √ľzemeltet√©s√©t vagy hasznos√≠t√°s√°t r√©szben vagy eg√©szben harmadik szem√©ly sz√°m√°ra √°tadja, √ļgy az √°ltala kezelt adatokat, ezen harmadik szem√©ly sz√°m√°ra k√ľl√∂n hozz√°j√°rul√°s k√©r√©se n√©lk√ľl hi√°nytalanul √°tadhatja tov√°bbi kezel√©sre. Ezen adattov√°bb√≠t√°s a jelen adatkezel√©si szab√°lyzat mindenkor hat√°lyos sz√∂veg√©ben megjel√∂lt adatkezel√©si √©s adatbiztons√°gi szab√°lyokn√°l h√°tr√°nyosabb helyzetbe a felhaszn√°l√≥t nem hozhatja.

X. Az adatkezelési szabályzat módosítása

10.1 A T√°rsas√°g fenntartja mag√°nak a jogot, hogy a jelen Adatkezel√©si Szab√°lyzatot egyoldal√ļ d√∂nt√©s√©vel b√°rmikor m√≥dos√≠tsa. A felhaszn√°l√≥ k√∂vetkezŇĎ bel√©p√©ssel elfogadja a mindenkori szab√°lyzatot.

Advertisement

XI. A felhaszn√°l√≥k jogai az adatkezelŇĎ √°ltal kezelt szem√©lyes adataikkal kapcsolatosan

11.1 Szem√©lyes adataik kezel√©s√©rŇĎl a felhaszn√°l√≥k a T√°rsas√°gt√≥l, mint adatkezelŇĎtŇĎl b√°rmikor √≠r√°sban, az adatkezelŇĎ c√≠m√©re k√ľld√∂tt aj√°nlott vagy t√©rtivev√©nyes-aj√°nlott lev√©lben, illetve a cink@cink.hu c√≠mre k√ľld√∂tt e-mailben t√°j√©koztat√°st k√©rhetnek. E-mailben k√ľld√∂tt t√°j√©koztat√°sk√©r√©st az adatkezelŇĎ csak akkor tekint hitelesnek, ha azt a felhaszn√°l√≥ val√≥s e-mail c√≠m√©rŇĎl k√ľldik.

Advertisement

11.2 Az adatkezel√©ssel kapcsolatos k√©rd√©sre adatkezelŇĎ a k√©zhezv√©teltŇĎl sz√°m√≠tott 15 munkanapon bel√ľl k√∂teles v√°laszolni. E-mail eset√©ben a k√©zhezv√©tel idŇĎpontj√°nak az elk√ľld√©st k√∂vetŇĎ elsŇĎ munkanapot kell tekinteni.

XII. Jog√©rv√©nyes√≠t√©si lehetŇĎs√©gek

12.1 A felhaszn√°l√≥ jog√©rv√©nyes√≠ti lehetŇĎs√©geit az Infotv, valamint a Ptk. alapj√°n b√≠r√≥s√°g elŇĎtt gyakorolhatja, tov√°bb√° b√°rmilyen szem√©lyes adattal kapcsolatos k√©rd√©sben k√©rheti az AlapvetŇĎ Jogok Biztos√°nak seg√≠ts√©g√©t is (1051. Budapest, N√°dor u. 22; postac√≠m: 1387 Budapest Pf. 40.). B√°rmilyen, adatkezel√©ssel kapcsolatos k√©rd√©ssel, √©szrev√©tellel ezen t√ļlmenŇĎen kereshetŇĎk az adatkezelŇĎ munkat√°rsai is a(z) cink@cink.hu e-mail c√≠men.