Illustration for article titled Aczél Endre szájbavizelős pornót nézett, aztán felháborodott

A nap vicces kiborulása a KDNP-s nagybácsivá alakult híres újságíróé, aki végignézte Krasznai Tünde pornófilmjeit, aztán kiakadt az X-faktoron. Benne minden idők legjobb fideszezése, egyenesen a pina mélyéről!

Advertisement

Csak remélni tudom, hogy ennél ma bárki képes lesz humorosabbat írni magyar nyelven. Aczél Endre, a legendás tévés és publicista azon borult ki, hogy az RTL Klub bálványként állítja a nézői, így a romlatlan fiatal gyerekek elé azt a Krasznai Tündét, aki nem titkoltan pornós volt. Csakhogy Aczél egyre szenvedélyesebb, közben egyre önleleplezőbb cikkéből bűbájos módon az derül ki, hogy ezért olyan dühös, mert meghökkentően jól ismeri Krasznai munkásságát, még azt is megmondja, hol szokta nézni - Indavideón és nem Xhamsteren mondjuk. Az is kiderül, hogy ezt a mocskot olyan jól ismeri, hogy pontosan tudja, mik az iparág sztenderd kúrófigurái, és azokhoz képest Tünde miben számít extrémnek. Aczél közben bemutatja a "minek tagadjuk" retorikai fordulat egyik legütősebb felhasználási módját:

Bálványt készülnek csinálni – eddig minden győztes kicsit bálvány lett, elő is rángatják őket minden lehetséges alkalommal – olyasvalakiből, akinek egy izgatott, idősebb férfiú, minek tagadjuk, az egyik videón a szájába vizel, és ő ezt élvezettel fogadja.

Advertisement

Elismerésre méltó tényfeltárás ilyen karrierrel az ember háta mögött! Bár, "Sajnálatos módon ezek a meglehetősen szaftos – a hard pornó kategóriájába írható – videók minden különösebb erőfeszítés nélkül lehívhatók az interneten".

És utána jön a legeslegjobb, minden idők legkirályabb fideszezése. Ezt csinálja Aczél után akár a Bartus László, vagy bárki más:

Szabadosak, sokkal szabadosabbak az erkölcsök manapság, mint az én időmben voltak. Ha viszolygok is a jelenségtől, tudomásul veszem, végtére is nem hungarikum. De, de, de… Talán nem szükséges beinjekciózni a felnövekvő generációba azt az érzületet, hogy egy pornósztár, ha történetesen hangja is van (van), a „te sztárod” is akár. Akár. Sajnálom, hogy ezt kell mondanom, de csakis ilyen alapon lehet egy gyilkosságért elítélt ember a Fidesz-székház „önkéntes” védője.

Advertisement

Ha úgy érzed, hogy te is képes vagy a lucskos pinából átkötés nélkül átmenni fideszezésbe, bizonyítsd be, és írd meg kommentben!

Share This Story

Get our newsletter