"A zsidókról kérdez!" - A Channel 4 riportja a magyar szélsőjobbról

Illustration for article titled A zsidókról kérdez! - A Channel 4 riportja a magyar szélsőjobbról

Mi is megírtuk, hogy a Vice magazin magyar szélsőjobbról írt cikkének végén ott van az ajánló, hogy a témáról többet lehet majd látni a Channel 4 híradójában. Megérkezett a videó, ami már a huszadik másodpercben fantasztikus és onnantól csak egyre jobb lesz. Részeg Jobbikos, tetovált gárdisták, Gyöngyöspata.

A Channel 4 stábja elment az idei Jobbik-majálisra, ahol nemcsak vágóképeket gyártottak, hanem leültek egy sörpadra egy csapat tetkós ember mellé és a riporter fel mert tenni olyan kérdéseket, hogy "Rasszisták vagytok?" és hogy "Vannak itt zsidók?". A beszélgetést először egy makonyarészeg Jobbikos szakítja meg, akit én nem tudtam felismerni, de remélem segítetek, másodszorra pedig valaki hátulról fejbeveri a producerüket, úgyhogy jobbnak látják távozni. És még mindig csak a harmadik perc felénél tartunk. Onnantól még bemutatják a Magyar Gárdát, beszélgetnek a budapesti gárda vezetőjével, Ináncsi József, aki boldogan elmondja, hogy a cigánybűnözés és a zsidó térhódítás ellen védekeznek ezzel a brigáddal. Innentől viszont nem mesélek tovább, nézze meg mindenki magának.

Advertisement

Ha valaki mégis komálja a spoilereket, akkor annak elmondom, hogy beszél Gyöngyösi Márton a magyar-izraeli kettős állampolgárság listázásáról és még van egy rövid rész a Zsidó Világkongresszuson is.

Share This Story

Get our newsletter