Ti biztosan tudt√°tok, hogy a porn√≥milli√°rdosk√©nt emlegetett milli√°rdos k√©t √©ve Docler Entertainment n√©ven csin√°lt egy c√©get hollywoodi t√≠pus√ļ filmek k√©sz√≠t√©s√©re, √©s lehet, hogy √©n is olvastam errŇĎl, de elfelejtettem. Viszont most itt van a Six Dance Lessons in Six Weeks.

Pontosabban csak a trailere, a filmet december elej√©n fogj√°k bemutatni. A klipet maga Gatty√°n rakta ki az fb-j√©re n√©h√°ny napja, √©s b√°r ez alapj√°n a bŇĎ k√©t perc alapj√°n fogalmam sincs, milyen lesz ‚Äď klassz vagy gagyi ‚Äď, a fŇĎszereplŇĎ szem√©ly√©n meglepŇĎdtem. Gena Rowlands ugyanis √≥ri√°si kedvencem volt r√©gen, utolj√°ra Jim Jarmusch √Čjszaka a f√∂ld√∂nj√©ben nyŇĪg√∂z√∂tt le, a kaliforniai r√©szben volt szuper Winona Ryder partnerek√©nt.

Mi tagad√°s, az√≥ta alaposan meg√∂regedett, √©s lehet, hogy nem neh√©z szerzŇĎdtetni ŇĎt. Mindazon√°ltal tal√°n ebbŇĎl is l√°tszik, hogy Gatty√°n egyre lend√ľletesebben pr√≥b√°l kifel√© kapaszkodni a skatuly√°b√≥l, aminek a sok-sok milli√°rdj√°t k√∂sz√∂nhette.