This is a platform for User Generated Content. G/O Media assumes no liability for content posted by Kinja users to this platform.

A zseniális Gena Rowlandsszel forgatott nagyfilmet Gattyán György cége

Ti biztosan tudtátok, hogy a pornómilliárdosként emlegetett milliárdos két éve Docler Entertainment néven csinált egy céget hollywoodi típusú filmek készítésére, és lehet, hogy én is olvastam erről, de elfelejtettem. Viszont most itt van a Six Dance Lessons in Six Weeks.

Advertisement

Pontosabban csak a trailere, a filmet december elején fogják bemutatni. A klipet maga Gattyán rakta ki az fb-jére néhány napja, és bár ez alapján a bő két perc alapján fogalmam sincs, milyen lesz – klassz vagy gagyi –, a főszereplő személyén meglepődtem. Gena Rowlands ugyanis óriási kedvencem volt régen, utoljára Jim Jarmusch Éjszaka a földönjében nyűgözött le, a kaliforniai részben volt szuper Winona Ryder partnereként.

Mi tagadás, azóta alaposan megöregedett, és lehet, hogy nem nehéz szerződtetni őt. Mindazonáltal talán ebből is látszik, hogy Gattyán egyre lendületesebben próbál kifelé kapaszkodni a skatulyából, aminek a sok-sok milliárdját köszönhette.

Share This Story

Get our newsletter