Illustration for article titled ​A Vitézi Rend undorítózza a magyar tumblrezőket

"Vegyetek vissza ebből a stílusból!" "Undorító, amit és ahogyan csináltok." Kiborult a főkapitány a kisminkelt Horthy Miklós képén. Molnár Gazsó János idézőjelben "urazza" a homoszexuálisokat, és szerinte meleg = zsidó.

Advertisement

Tumblr-poszt többet nem érhet el az életben, mint rajosbebike bejegyzése, amiben a mikroblogger közös Pride-járásra hívta a magyar Tumblr-felhasználókat. Én is kitettem, a náci sajtó is beszámolt róla "Buzilobbi gyalázza Horthy Miklóst" címmel, hogy a végén maga a Vitézi Rend adjon ki tiltakozó közleményt az Országos Sajtószolgálatnál, amiért alapítójuk "a szombati melegfelvonulás arca lett". A szöveg kulcsmondatából az derül ki, hogy a jól tájékozott főkapitány szerint minden homoszexuális zsidó. A liberálisok és a kisebbségiek mellett, akikről ugye eddig is tudtuk.

Mert kedves liberálisok, kisebbségi és homoszexuális „urak" a ti családotokat is Horthy Miklós mentette meg, is ezért születhettetek meg.

Advertisement

De jöjjön az egész szöveg, minden szavára érdemes odafigyelni!

A Vitézi Rend felháborítónak tartja és tiltakozik a mai napon megjelent karikatúrán, ahol alapítónk, vitéz nagybányai Horthy Miklós kormányzó úr a szombati melegfelvonulás arca lett!

Felháborító, hogy a Budapestpride kapcsán is aljas módon mocskolják Horthy Miklóst. Azt az embert, aki nélkül ma nem létezne Magyarország. Ő állította talpra hazánkat, azt a megcsonkított országot, amire a nyugati hatalmak azt mondták: „öt évig sem tud ilyen formában megmaradni". Horthy a béke évei alatt több száz iskolát, óvodát és kórházat építtetett. A II. világháborúban két agresszív világhatalom között védte a magyar érdekeket ameddig csak tehette. A zsidóság csak itt volt biztonságban - egész Európában. Ezért nem ítélték el háborús bűnösként és ezért koszorúzta a magyar zsidóság a „hálás zsidóság" szavakkal a sírját.

Aki szidja vagy nevet rajta, az végtelenül ostoba és tanulatlan. Nem a szocialista éra demagóg könyveiből kell szerezni ismereteinket, hanem kiváló történészeink tárgyilagos írásaiból. Felháborító, hogy mit megengednek maguknak. Gusztustalan szavakkal és átmázolt képekkel gyalázzák az embert, akinek az őseik is csak hálával tartoznának. Mert kedves liberálisok, kisebbségi és homoszexuális „urak" a ti családotokat is Horthy Miklós mentette meg, is ezért születhettetek meg.

Tisztelettel javasoljuk: fessétek át más festményét, vonuljatok azzal! Undorító, amit és ahogyan csináltok. Vegyetek vissza ebből a stílusból és mélyedjetek magatokba!

v Molnár Gazsó János elnök főkapitány

Kiadó: Vitézi Rend

Share This Story

Get our newsletter