"Vegyetek vissza ebbŇĎl a st√≠lusb√≥l!" "Undor√≠t√≥, amit √©s ahogyan csin√°ltok." Kiborult a fŇĎkapit√°ny a kisminkelt Horthy Mikl√≥s k√©p√©n. Moln√°r Gazs√≥ J√°nos id√©zŇĎjelben "urazza" a homoszexu√°lisokat, √©s szerinte meleg = zsid√≥.

Tumblr-poszt t√∂bbet nem √©rhet el az √©letben, mint rajosbebike bejegyz√©se, amiben a mikroblogger k√∂z√∂s Pride-j√°r√°sra h√≠vta a magyar Tumblr-felhaszn√°l√≥kat. √Čn is kitettem, a n√°ci sajt√≥ is besz√°molt r√≥la "Buzilobbi gyal√°zza Horthy Mikl√≥st" c√≠mmel, hogy a v√©g√©n maga a Vit√©zi Rend adjon ki tiltakoz√≥ k√∂zlem√©nyt az Orsz√°gos Sajt√≥szolg√°latn√°l, ami√©rt alap√≠t√≥juk "a szombati melegfelvonul√°s arca lett". A sz√∂veg kulcsmondat√°b√≥l az der√ľl ki, hogy a j√≥l t√°j√©kozott fŇĎkapit√°ny szerint minden homoszexu√°lis zsid√≥. A liber√°lisok √©s a kisebbs√©giek mellett, akikrŇĎl ugye eddig is tudtuk.

Mert kedves liber√°lisok, kisebbs√©gi √©s homoszexu√°lis ‚Äěurak" a ti csal√°dotokat is Horthy Mikl√≥s mentette meg, is ez√©rt sz√ľlethettetek meg.

De jöjjön az egész szöveg, minden szavára érdemes odafigyelni!

A Vit√©zi Rend felh√°bor√≠t√≥nak tartja √©s tiltakozik a mai napon megjelent karikat√ļr√°n, ahol alap√≠t√≥nk, vit√©z nagyb√°nyai Horthy Mikl√≥s korm√°nyz√≥ √ļr a szombati melegfelvonul√°s arca lett!

Felh√°bor√≠t√≥, hogy a Budapestpride kapcs√°n is aljas m√≥don mocskolj√°k Horthy Mikl√≥st. Azt az embert, aki n√©lk√ľl ma nem l√©tezne Magyarorsz√°g. Ňź √°ll√≠totta talpra haz√°nkat, azt a megcsonk√≠tott orsz√°got, amire a nyugati hatalmak azt mondt√°k: ‚Äě√∂t √©vig sem tud ilyen form√°ban megmaradni". Horthy a b√©ke √©vei alatt t√∂bb sz√°z iskol√°t, √≥vod√°t √©s k√≥rh√°zat √©p√≠ttetett. A II. vil√°gh√°bor√ļban k√©t agressz√≠v vil√°ghatalom k√∂z√∂tt v√©dte a magyar √©rdekeket ameddig csak tehette. A zsid√≥s√°g csak itt volt biztons√°gban - eg√©sz Eur√≥p√°ban. Ez√©rt nem √≠t√©lt√©k el h√°bor√ļs bŇĪn√∂sk√©nt √©s ez√©rt koszor√ļzta a magyar zsid√≥s√°g a ‚Äěh√°l√°s zsid√≥s√°g" szavakkal a s√≠rj√°t.

Aki szidja vagy nevet rajta, az v√©gtelen√ľl ostoba √©s tanulatlan. Nem a szocialista √©ra demag√≥g k√∂nyveibŇĎl kell szerezni ismereteinket, hanem kiv√°l√≥ t√∂rt√©n√©szeink t√°rgyilagos √≠r√°saib√≥l. Felh√°bor√≠t√≥, hogy mit megengednek maguknak. Gusztustalan szavakkal √©s √°tm√°zolt k√©pekkel gyal√°zz√°k az embert, akinek az ŇĎseik is csak h√°l√°val tartozn√°nak. Mert kedves liber√°lisok, kisebbs√©gi √©s homoszexu√°lis ‚Äěurak" a ti csal√°dotokat is Horthy Mikl√≥s mentette meg, is ez√©rt sz√ľlethettetek meg.

Tisztelettel javasoljuk: fess√©tek √°t m√°s festm√©ny√©t, vonuljatok azzal! Undor√≠t√≥, amit √©s ahogyan csin√°ltok. Vegyetek vissza ebbŇĎl a st√≠lusb√≥l √©s m√©lyedjetek magatokba!

v Moln√°r Gazs√≥ J√°nos eln√∂k fŇĎkapit√°ny

Kiadó: Vitézi Rend