B√°rki, aki √≠r√°ssal foglalkozik, a helyes√≠r√°sn√°cik folyamatos pergŇĎt√ľz√©ben √©l. A helye√≠r√°sn√°ci mindk√©t alapt√≠pusa sokkal durv√°bb, mint a klasszikus any√°z√≥troll. Az egyik azt hiszi, minden el√ľt√©s sz√°nd√©kos mer√©nylet, a m√°sik azt, hogy tud helyesen √≠rni.

M√°rpedig az a helyzet, hogy helyes√≠r√°s t√ļl bonyolult dolog egy b√°rmennyire is tehets√©ges √°tlagembernek, igaz√°n helyesen tal√°n csak Zsadon B√©la tud √≠rni a vil√°gon. √Čn elŇĎbb meg√∂leln√©k egy anyahaj√≥z√≥-els√ľtŇĎbillentyŇĪzŇĎ fegyverbuzit, mint hogy bottal √©rintsek egy helyes√≠r√°sn√°cit.

Hanga Zolt√°n, az √Āllatkert sz√≥vivŇĎje is sokat szenvedhet tŇĎl√ľk. Ennek k√∂sz√∂nhetŇĎ az a sz√≠vszor√≠t√≥ l√°bjegyzet, amit a legfrissebb, a margitszigeti √°llatok kimenek√≠t√©s√©r√≥l sz√≥l√≥ k√∂zlem√©ny√©hez biggyesztett. Ezt a megrend√≠tŇĎ dokumentumot olvasva egyet tudok √ľzenni minden k√©nyszeres, agressz√≠v hibajav√≠tgat√≥nak: Kaj√°potk be!

Ha nem lenne jól olvasható a screenshot, a lábjegyzet így hangzik:

1 A sziget nev√©t v√°rosr√©szk√©nt Margitszigetnek, f√∂ldrajzi k√©pzŇĎdm√©nyk√©nt Margit-szigetnek √≠rjuk. Egyik m√≥d sem helytelen teh√°t, a k√©t v√°ltozatot att√≥l f√ľggŇĎen kell haszn√°lni, hogy milyen √©rtelemben, milyen √∂sszef√ľgg√©sben eml√≠tj√ľk a ter√ľletet.