K√ľl√∂nben biztos nem adta volna a nev√©t √©s arc√°t a film √ļj prom√≥j√°hoz.

Neil deGrasse Tyson √ļgy besz√©l az Ares-k√ľldet√©srŇĎl, mintha valami ismeretterjesztŇĎ film beharagoz√≥j√°ban magyar√°zna a l√°tv√°nyos CGI-os bolyg√≥hologramok k√∂z√∂tt. A l√©nyeg √ļgyis az, hogy j√∂n a film, √©s hogy marha j√≥ lesz, viszont azt megint meg kell jegyeznem, hogy mennyire j√≥, hogy nemcsak kiraktak k√©t hal√°l spoileres trailert a film kapcs√°n, hanem megpr√≥b√°ltak egy kicsit szokatlanabb, j√≥pof√°bb kamp√°nyt csin√°lni az elŇĎzetesekkel.

K√≠v√°ncsi vagyok, hogy az idei √©v nagy sci-fije hogy fog teljes√≠teni a tavalyi √©v nagy sci-fij√©hez k√©pest. Az Interstellarnak messze nem volt ennyire √∂tletes a felvezet√©se, viszont ott Christopher Nolan neve el√©g volt ahhoz, hogy a f√©l vil√°g l√°zba j√∂jj√∂n, az elŇĎzetesek pedig nem lŇĎtt√©k le a sztorit.

Ehhez k√©pest a Marsi sz√≠nesebb kamp√°nnyal nyomul, de mivel a t√∂rt√©net nem eredeti ‚Äď sŇĎt, rengetegen olvast√°k ‚Äď, ez√©rt nagy titkol√≥z√°sok sincsenek. Ridley Scott neve sem hoz annyi embert l√°zba, r√©gen volt m√°r az Alien, a Sz√°rnyas fejvad√°sz, de m√©g a Gladi√°tor is. A rendezŇĎ am√ļgy bejelentette, hogy m√°r keresik a helysz√≠neket a Prometheus folytat√°s√°hoz, sz√≥val k√©sz√ľl a film. K√°r, az elsŇĎ r√©szt sem b√≠rtam v√©gign√©zni.

Advertisement

Bemutató: október 1.