A világ legszexibb MILF-jével csőrözhet ma Orbán Viktor

Hogy csókolhat Orbán? Lázár János egy Zrínyi Miklós vagy egy Rippel fivérek az ágyban? Szijjártó a lepedőn is megcsinálja a visszahúzós cselt? Ezer fontos kérdés, amikre a prűd magyar közéletben talán sosem tudom meg a választ. Egy azonban biztos: őrülten irigylem Orbán Viktort, hogy ma Jordániában a világ legeslegbombázóbb királynéjával találkozik.

Advertisement

Hosszú éjszakákat töltöttünk egy időben B. Mártonnal azzal, hogy Rania királynőről küldözgettünk egymásnak képeket és cikkeket, hogy a végén mindketten hangosan kiáltozzunk az Igazágtalan Sors ostorcsapásaitól, mivel sosem lehet a miénk a Csodanő. Az mondjuk kicsit ijesztő, hogy egyidős vagyok álmaim MILF-jével, de a jordán király felesége akkor is a létező legbombázóbb közéleti nő.

Kuwaitban felnőtt palesztin csajról van szó, meg a mázlista (és bűn randa!) II. Abdullahról, aki feleségül vette. BombaRania természetesen twitel, facebookozik, és igazi jet set életet él, úgyhogy folyamatos internetezés helyett inkább a Riviérán kéne flangálnom lovaspólócuccban.

Kiváncsi vagyok mások liblingjeire is, úgyhogy ha van kedvenc Nagyhatalmú Nőd, legyen az királynő, -né, politikus, katona, vagy óriásvállalat vezetője, beszélj róla egy válaszban!

Share This Story

Get our newsletter