A világ legrosszabb viaszmúzeumának Szily László volt a kurátora

Szily Lászlónak kifejezetten rossz az a képessége, hogy bizonyos embereket más bizonyos emberekhez hasonlítson. Például szerinte Dr. Tóth Zoltán pont úgy néz ki, mint én.

Dr. Tóth Zoltán így néz ki:

Advertisement

Én pedig valójában így:

A Vice meg elment Amerikai legrosszabb viaszmúzeumába, és azon kívül, hogy gurgulázva nevettünk rajta, nem tudtuk kiverni a fejünkből a gondolatot, hogy valaki behekkelte magát Laci agyába, az ő ködös emlékeiből kinyerte híres emberek arcait, aztán egy selejtes 3D-nyomtatóval megformázta a hasonmásaikat. A címlapon kapásból ott van Michael Caine, akinek jobb oldalt úgy gyűrődik a tokája, ahogy csak orángutánoknak szokott.

Advertisement

Itt van a fiatal és bolond Tőkés Lászlónak formázott Jim Carrey.

Advertisement

Vagy a rendszerváltás utáni izzadékony vállalkozónak/élre vasalt gumiembernek álcázott Pierce Brosnan.

Advertisement

Hiába áll a kép alatt, hogy Mark Wahlberg, ez inkább Matt Damon, vagy inkább a retardált Matt Damon-marionettbaba az Amerika kommandóból.

Advertisement

Uj Péter kedvenc színművésze előtt is tiszteleg a múzeum, de sajnos ez eredetileg nem Terrence Hill, hanem Jack Black.

Advertisement

Ez történik, ha az ember beprogramozza Steffi Graf arcát, Fabio vállát és Lara Croft derekát a 3D nyomtatóba, ahelyett, hogy annyit pötyögne be, hogy Jennifer Garner.

Advertisement

Nacsa Olivér Adam Sandler esernyővel védekezik a Sony Bravia-reklám ellen.

Advertisement

Ha valaki kíváncsi, hogy fogja a Hollywood Wax Museum lenyelni ezt a szintű trollkodást, az figyelje a Facebook-oldalukat.

Képek: Vice

Share This Story

Get our newsletter