This is a platform for User Generated Content. G/O Media assumes no liability for content posted by Kinja users to this platform.

A világ legjobb futballistája az a világ legjobb futballistája

De azt is mondhattam volna, hogy már megint ez a Cristiano Ronaldo! A portugál zseni a 92. percben egyenlített így a Real Madrid Valencia elleni csoda klassz meccsén.

Advertisement

A spanyol bajnokság módfelett kiélezett végjátékában az Atletico Madridnak két körrel a vége előtt 88, a Barcelonának 85, a Realnak 83 pontja van, utóbbi egy meccsel többet játszik még. Az utolsó körben Atletico–Barcelona szuperrangadó lesz.

Az iménti fordulóban egyikük sem nyert, az Atletico 0 pontot csinált a Levante ellen, a másik kettő egyet-egyet, 2-2-es döntetlenek formájában. Ha most fogadnom kéne – nem kell, abbahagytam a szerecsenjátékot még a 90-es években, amikor 300 forintra nyertem 10 500-at tippmixen, ötös kötésben –, az R. Madridra tennék, de nem tudja senki, hogy mi jöhet még.

Advertisement

Akármi is, a spanyol futball a legnagyobb király, ezt a hosszú hétvégi tespedés közepette már megint megállapítottam nagyon okosan.

Share This Story

Get our newsletter