This is a platform for User Generated Content. G/O Media assumes no liability for content posted by Kinja users to this platform.

A világ legdrágább starbucksos kávéja irtó gusztustalanul néz ki

Illustration for article titled A világ legdrágább starbucksos kávéja irtó gusztustalanul néz ki

54 dollárba került, úgy hívják, hogy Sexagintuple Vanilla Bean Mocha Frappuccino, és meg sem merem mondani, hogy mi került bele.

Advertisement

Na jó, mondom: 60 lefőzött presszókávé. Egészen pontosan 54,75 dollárba került, Andrew Chifarinak az volt ezzel a szándéka, hogy lenyomja az előző rekordot, a tavaly 48 dolláros, 48 presszókávéből főzött Quadriginoctuple Frap nevű koffeinszörnyet. Chifari szerint az előző rekorder próbált csalni azzal, hogy kért bele banánt, epret, meg különböző fűszereket, amik aztán feljebb nyomták az árat, de ízben azért annyira nem adták ki. Bezzeg a Sexagintuple Vanilla Bean Mocha Frappuccino, aminek azért volt ilyen jutányos ára, mert Chifari a helyi supershop-kártyával felfegyverkezve rontott be az ötletével a kávézóba, azzal meg minden 12. vásárlás ingyen volt.

Chifari szerint nagyjából 10 perc alatt készültek el ezzel a hatalmas pohár kávéval, amit aztán a rendelője saját állítása szerint el is fogyasztott.

Advertisement

[Mashable]

Share This Story

Get our newsletter