This is a platform for User Generated Content. G/O Media assumes no liability for content posted by Kinja users to this platform.

A Verem nevű titkos bázison tartják a Magyarországon elfogott ufót

A Horn-kormány alatt zuhant le nálunk az a földönkívüli, aki azóta segíti a mindenkori magyar kormányok munkáját, pedig a Veremben tartják a föld alatt. A nyár tudományos videója.

Advertisement

Hazánkat valamiért diszkriminálják az idegenek. De azért nekünk is leesett egy űrbéli szövetséges. Összesen 17 fajról tudunk és többükkel együttműködik az emberiség. A gonosz gyíklényekkel nem, ki is nyírták Diana hercegnőt, aki rosszkor nyitott be egy ajtón és meglátta az igazi arcukat. Nincs jobb nyári szórakozás, mint végighallgatni a VNTV interjúját Csefkó Pállal, akit már raboltak el ufók, akinek öt ujja van, de hat ujjlenyomata, és akinek csipet ültettek az ujjbegyébe. Ma már nem történhetne ilyen, mert "alá lett írva az egyezmény" a szürkékkel, hogy ne nagyon vigyenek el többé embereket.

A videó 36 perc 46 másodperces, de minden tizedmásodperce megéri. Nézz bele most, aztán esete, otthon, itallal a kézben engedd át magadon a teljes információadagot!

Advertisement

Forró köszönetünk jeleként a tippért 11 herzes Schumann-rezgést küldünk, persze spirális pályán, transyvanianmixedgrillnek.

Share This Story

Get our newsletter