A védő a csatár fenekébe nyúl – kit állítanak ki? Naná, hogy a csatárt!

Illustration for article titled A védő a csatár fenekébe nyúl – kit állítanak ki? Naná, hogy a csatárt!

A chilei Jara ujjazós módszere sikeres volt a Copa Americán, hiszen úgy felbosszantotta az uruguayi Cavanit, hogy utóbbi végül piros lapot kapott.

Advertisement

A két kiállítást is hozó, parázs hangulatú meccsen Chile 1-0-ra verte a négy évvel ezelőtti Copa-nyertes Uruguayt, de ebben komoly szerepe volt Gonzalo Jarának. Az uruk szövetségi kapitánya, Oscar Tabarez szerint a chilei védő ugyanis jól láthatóan Cavani fenekébe dugta az ujját, és a PSG csatára erre kapott Jara arcába, amiért a bírótól megkapta a második sárgáját.

A videón tényleg látszik, hogy Jara a nadrágon keresztül Cavani hátsójába fúrja az egyik ujját, és az is, hogy utána igencsak rájátszik a csatár mozdulatára – nekem többször is meg kellett néznem a videót, hogy lássam, történt-e egyáltalán bármi.

Mindenesetre Cavanit leküldték, és mivel utána egy másik uruguayit, Fucilét is kiállították, a Celeste kilenc emberrel fejezte be és bukta el a meccset. Utána egyébként a chilei Alexis Sanchez arra panaszkodott, hogy egy meg nem nevezett uruguayi játékos bocsánatot kért tőle, amiért az egész meccsen rugdosták.

Advertisement

Jarának ez már nem az első hasonló esete: két éve egy Chile–Uruguay vb-selejtezőn Luis Suárez ütötte meg, amiért a védő megmarkolta a heréit.

(via Telegraph)

Share This Story

Get our newsletter