Illustration for article titled A vártnál 15-ször többen akartak jegyet venni a magyar–román meccsre

Furcsák az emberek, ugye?

Biztos láttátok már mindenfelé, hogy totálisan összeomlott az MLSZ honlapja és minden oldal, ahol ma délelőttől jegyet lehetett volna vásárolni a szeptember elején esedékes Magyarország–Románia Eb-selejtezőre.

Advertisement

A szövetség az imént kirakott egy közleményt, amely így hangzik:

A Magyar Labdarúgó Szövetség ezúton kér elnézést a Magyarország–Románia Eb-selejtezőre interneten jegyet vásárolni szándékozó azon szurkolóktól, akik az online rendszert támogató szerver akadozása miatt nem tudnak jegyhez jutni. Az MLSZ partnere, a Ticket Express – melyet a szövetség jó időben a rendszer alapos tesztelésére kért – egy órával az értékesítés kezdete előtt, 9 órakor a várt terhelés 15-szörösét mérte, sokan ezért nem érik el jelenleg a mecsjegy.mlsz.hu-t. A TEX tájékoztatása szerint a hiba elhárítása folyamatban van. További információ hamarosan.

Advertisement

A már korábban is rendkívül ideges drukkereket nem igazán hatotta meg az elnézéskérés, azaz továbbra is mérgesen kommentálják a történteket.

A meccs természetesen sorsdöntő lesz, mint mindig. Vagyis az átlagosnál is sorsdöntőbb. Ami tény, a sajnos távozott Dárdai után először kapitányolja a válogatottat Bernd Storck.

Advertisement

A vonatkozó tabella így néz ki, ahogy lent látható, tehát ha nyernénk, befognánk a románokat:

Illustration for article titled A vártnál 15-ször többen akartak jegyet venni a magyar–román meccsre
Advertisement

Share This Story

Get our newsletter