√Čs a gimn√°zium tanul√≥it sem fogj√°k felvenni a felsŇĎoktat√°sba, errŇĎl t√∂bbek k√∂zt az Egy√ľtt 2014 oldalair√≥l kitiltottak egyes√ľlete gondoskodik. M√°ris eszembe jutott Margar√©ta Jurjevna, egykori igazgat√≥m, akik olyan jellemrajzot √≠g√©rt nekem, amivel a b√∂rt√∂nbe sem juthatok majd be.

Margar√©ta Jurjevna azonban ‚Äď korunk egyik-m√°sik aktivist√°j√°val ellent√©tben ‚Äď val√≥j√°ban nem volt fut√≥bolond, √©s nem ilyen sorsot sz√°nt nekem, csak ijesztgetett kicsit √©retts√©gi elŇĎtt.

A V√°ci Mad√°ch Gimn√°zium √°ll√°sfoglal√°sa, gondolom, megvan nektek ‚Äď ha m√°shonnan nem, Szily koll√©ga hŇĎsk√∂ltem√©ny√©bŇĎl ‚Äď, nos, idŇĎk√∂zben fb-n elkezdett p√∂r√∂gni a fenti felh√≠v√°s, melyet a J√∂vŇĎ Gener√°ci√≥ja Egyes√ľlet fogalmazott meg, egyenest P√©csrŇĎl, a t√°vols√°g nem sz√°m√≠t, az ideol√≥gia legyŇĎzi a kilom√©tereket, √©s r√∂pt√©ben csatlakoztak hozz√° n√©h√°nyan.

Pl. a P√©leusz Oktat√°si K√∂zpont, a C√ĖF √©s az Egy√ľtt-kitiltottak.

:DDDDDDDDD

Mert amit a v√°ciak tettek ‚Äď hogy tudniillik a politik√°t√≥l val√≥ t√°vol marad√°s ok√°n nem adnak di√°kokat a KLIK-nek a m√°rcius 15-ei √ľnneps√©gekre ‚Äď, az nem szinpatikus.

Advertisement

Minden m√°s r√©szlet ott a screenshoton, t√©nyleg tanuls√°gos olvasm√°ny. M√°r amennyiben nem valami m√©diahekkrŇĎl van sz√≥. Komolyba ugyanis nem k√∂nnyŇĪ elhinni √≠gy. Viszont ha m√©gis az ‚Äď m√°rmint komoly ‚Äď, akkor az jut eszembe: minden rezsim olyan, mint a h√≠vei.