Vester Lee Flanagan egy √©vig riporterk√©nt dolgozott a WDBJ csatorn√°n√°l, k√©t vide√≥t is kitett a gyilkoss√°gokr√≥l, de a fi√≥kjait az√≥ta felf√ľggesztett√©k. UPDATE: A legfrissebb h√≠rek szerint Flanagan √∂ngyilkos lett. UPDATE2: M√©g frissebb h√≠rek szerint t√ļl√©lte √©s kritikus √°llapotban van. UPDATE3: Meghalt.

Flanagan Bryce Williams n√©ven dolgozott a csatorn√°n√°l 2012 √©s 2013 k√∂z√∂tt, √ļjabban munkan√©lk√ľli volt. A Twitteren √©s a Facebookon az√≥ta t√∂r√∂lt accountjain azzal pr√≥b√°lta igazolni a gyilkoss√°gokat, hogy Alison Parker rasszista megjegyz√©seket tett r√°, Adam Ward pedig √°ll√≠t√≥lag feljelentette ŇĎt a munka√ľgyisekn√©l.

A 41 √©ves Flanagan jelenleg is sz√∂k√©sben van, a rendŇĎrs√©g nagy erŇĎkkel keresi. A Twitter√©n l√°that√≥ vide√≥r√≥l az al√°bbi screenshot k√©sz√ľlt:

Advertisement

K√∂zben a Twitteren m√°r olyan elm√©let is terjed, miszerint Flanagan kor√°bban j√°rt Parkerrel, de ezt m√©g sehol se erŇĎs√≠tett√©k meg. Parkert √©s Wardot a virginiai Roanoke bev√°s√°rl√≥k√∂zpontj√°ban, √©lŇĎ ad√°sban lŇĎtt√©k agyon helyi idŇĎ szerint ma reggel.

Az ABC News pedig azt √°ll√≠tja, 23 oldalas faxot kaptak egy Bryce Williams nevŇĪ felad√≥t√≥l.

Advertisement

UPDATE: Flanagant t√∂bb nagy h√≠rt√©v√© √©rtes√ľl√©se szerint nem siker√ľlt √©lve elkapni, hanem √∂ngyilkos lett.

Advertisement

UPDATE2: A helyi seriff hivatalos t√°j√©koztat√°sa szerint Flanagan val√≥ban √∂ngyilkoss√°got k√≠s√©relt meg az aut√≥p√°ly√°n, de sikertelen√ľl, √©s m√©g √©letben van, noha kritikus √°llapotban.

UPDATE3: A rendŇĎrs√©g szerint Flanagan belehalt a sebes√ľl√©s√©be a k√≥rh√°zban.