This is a platform for User Generated Content. G/O Media assumes no liability for content posted by Kinja users to this platform.

A Twin Peaks olyan David Lynch nélkül, mint egy lány titok nélkül

Laura Palmer, Audrey Horne és a többiek szívhez szóló videóüzenetben kérik a projektből kiszállt rendezőt, hogy gondolja meg magát.

Advertisement

Megírtuk, hogy Lynch pár napja úgy döntött, nem ő fogja rendezni a sorozat új részeit, mert az anyagiakban nem sikerült megállapodnia a Showtime tévécsatornával.

Advertisement

Most a színészei videóüzenetben kérik, hogy mégis térjen vissza, hiszen a Twin Peaks nélküle olyan, mint egy kutya ugatás nélkül, szemek szempilla nélkül és így tovább. A videót a Shelly Johnsont alakító Mädchen Amick posztolta, és szerepel benne a fent említett szereplőkön kívül még jó néhány, noha pont Cooper ügynök hiányzik a listából. Egyébként mindegyik színész a szerepére utaló hasonlatot mond, az összes név itt látható a leírásban.

Reméljük, meggondolja magá Lynch, mert hiába utal sok minden arra, hogy katasztrófa lenne egy Twin Peaks-folytatás, azért jó volt benne reménykedni, hogy talán mégsem.

Advertisement

(via Dazed)

Share This Story

Get our newsletter