This is a platform for User Generated Content. G/O Media assumes no liability for content posted by Kinja users to this platform.

A Trónok harca írója elmondja miért szeret gyilkolni

Illustration for article titled A Trónok harca írója elmondja miért szeret gyilkolni

Valószínűleg az internet egy emberként ordítana rá, hogy azért mert egy SZADISTA ÁLLAT!

Advertisement

George R.R. Martin azon kívül, hogy úgy néz ki mint egy részeges hajóskapitány és egy hobbit kocsmáros keveréke, a bődületesen nagysikerű Trónok harca-sorozat írója, bár azt hiszem ezt tök felesleges annak mondani, aki már egyszer idekattintott. Martin tegnap este a Conan Showban volt vendég, valószínűleg azért, mert a legutóbbi Trónok harca résztől úgy volt hangos az internet, ahogy mondjuk a Twin Peaks végén lehetett volna, ha akkoriban feltalálják. Kulcsfigurák haltak meg a The Rains of Castamere című részben, akik olvasták a könyveket, azok már izgatottan várták, akik meg nem, azok meg kaptak két nagy maflást a tévétől.

Advertisement

Martin nagyon kedélyesen elmondta Conannak, hogy azért szereti megölni a szereplőit, mert így lesz izgalmas a történet. Ha mindig azt látja az ember, hogy a főhős képes kimászni a legnagyobb kulimászból is minden probléma nélkül, akkor nincsen tétje. Martin azt is elmondja, hogy volt már egy színész aki odament hozzá és könyörgött, nehogy megölje a tévésorozat alapjául szolgáló regényben, mert annyira szereti ezt a munkát. Az író neki nem, de Conannak azért megsúgta: akkor már tudta hogy ki fogja nyírni.

Ebben a videóban meg a teljesen kiakadt rajongók reakcióira reagál. Meta!

Forrás: Rolling Stone

Share This Story

Get our newsletter