Illustration for article titled A texasi bölcsődés nem akart aludni, odaragasztották az ágyhoz

Texas állammal kapcsolatos közhely, hogy az emberek ott nem teketóriáznak, ha a problémák gyors megoldásáról van szó, a fegyvertartás például különösen dívik arrafelé. Egy texasi bölcsődében most ágyhoz ragasztottak egy gyereket, mert az nem volt hajlandó aludni.

Advertisement

Amerikában egyébként is szeretnek mindent a szupererős ragasztószalaggal, duct tape-el megoldani. A texasiak most kibővítették a felhasználási kört, és rájöttek, hogy akár a délutáni kakaó alternatívája is lehet.

Lorri Almquist texasi anyuka szerdán kapta a hívást fia bölcsődéjéből, hogy a 3 éves gyereket duct tape-el rögzítették a matracához. Előző nap már körbejárt egy fotó a szülők között, amelyen egy ugyanígy rögzített gyerek volt látható. Másnap a bölcsőde tulaja, Pam Decker hívta fel, hogy azzal, hogy az ő gyereke is rögzítve lett.

Advertisement

Decker korábban azt javasolta az anyukának, hogy vegyen egy súlyozott takarót, hogy az ágyban tartsa a gyereket a csendespihenő alatt.

A bölcsődelánc tulaja szerint az egész ügy egy nagyon dühös anyuka miatt lett felfújva, és a gyerek leragasztózva 5 perc alatt elaludt, mosolyogva kelt fel.

Advertisement

via ABC

Share This Story

Get our newsletter