Anglia √©vtizedes pletykalevele most √ļgy d√∂nt√∂tt, hogy pr√≥b√°l igazodni a korhoz √©s t√°blag√©pekre fog kontentet fejleszteni. Ehhez pedig a Kickstarteren kalapoznak.

A Popbitch kezdetektŇĎl fogva egy szigor√ļan sz√∂vegalap√ļ email (√©s f√≥rum) volt, ami az ut√≥bbi √©vekben pr√≥b√°lta a kereteit feszegetni √ļj szolg√°ltat√°sokkal, vide√≥kkal, cikkekel √©s rekl√°mcuccok √°rus√≠t√°s√°val. Nem vagyok biztos benne, hogy j√≥ d√∂nt√©s lesz egy ilyen t√∂kegyszerŇĪ dolgot r√∂vidfilmekkel meg zen√©kkel felturb√≥zni, de az is igaz, hogy kinek van manaps√°g ideje elolvasni egy csom√≥ betŇĪt an√©lk√ľl, hogy b√°rmit lehetne nyomogatni meg h√ļzogatni rajtuk.

Ha valaki nem ismern√©, a Popbitch egy bennfentes pletykalev√©l, ami a saj√°t f√≥rumaib√≥l √©s egy√©b forr√°sokb√≥l szed √∂ssze olyan inf√≥kat, amik n√©ha megelŇĎzt√©k az angol sajt√≥t is. N√©ha teljesen mell√©lŇĎnek, n√©ha pedig annyira nem izgalmasak a nagy √°ll√≠t√°saik innen Magyarorsz√°gr√≥l n√©zve, de t√©ny, hogy minden h√©ten, sz√ľnet n√©lk√ľl k√ľldik a t√∂bb, mint 300.000 c√≠mzetthez.