A Pedagógusok Szakszervezetének láthatóan nincs jobb dolga, mint hogy ártatlan reklámokat abuzáljon. Hoffman Rózsa nyert.

Sz√≥val itt van fenn ez a rekl√°m az OLX-tŇĎl, tudj√°tok, ez volt az apr√≥d.hu, mielŇĎtt kicseszett vele a tulajdonos, sz√≥val ebben a rekl√°mban egy tan√°r √©s egy di√°kja alkudozik az elŇĎbbi biciklij√©nek v√©tel√°ra felett, a csek√©lyebb anyagi ellenszolg√°ltat√°s√©rt cser√©be a nebul√≥ egy jeles oszt√°lyzatot szeretne, a rekl√°m v√©ge pedig az, hogy l√°that√≥lag v√©gbement a tranzakci√≥. Id√°ig ez teljesen ok√©, nem egy M√ľszi, de annyira nem v√©szes, hogy b√°rki kiakadjon rajta. Magyarosz√°g pedag√≥gus-szakszervezet√©t kiv√©ve.

A Kreat√≠v r√©szleteket is √≠rt a szakszervezet k√∂zlem√©ny√©bŇĎl:

A Pedag√≥gusok Szakszervezete tiltakozik az ellen, hogy az egyik, haszn√°ltcikkeket elad√°sra √©s megv√©telre k√≠n√°l√≥ ingyenes hirdetŇĎ port√°l saj√°t n√©pszerŇĪs√≠t√©se √©rdek√©ben egy tan√°rt, szem√©ly√©n kereszt√ľl pedig egy eg√©sz szakm√°t al√°z a s√°rga porig!

Még nem vagyok ideges.

A t√©v√©ben l√°that√≥ rekl√°mban a tisztes szeg√©nys√©g l√°tszat√°ba √∂lt√∂ztetett Baradlai tan√°r √ļr a haszn√°ltcikk port√°lon fellelve v√©gre egy, a p√©nzt√°rc√°j√°nak legink√°bb megfelelŇĎ k√∂zleked√©si eszk√∂zt, egy biciklit, elindul, hogy megvegye azt. Tal√°lkozik is az elad√≥val, de annyira elmer√ľl az √°h√≠tott j√°rg√°ny l√°tv√°ny√°ban, hogy az utols√≥ pillanatban veszi √©szre, a port√©k√°t egyik tan√≠tv√°nya, Kerekes k√≠n√°lja elad√°sra. √Ām a tan√°r annyira szeretn√© a biciklit, hogy t√ļlteszi mag√°t ezen, kipr√≥b√°lja, √©s meg akarja venni. Amikor a kamasz k√∂zli az √°r√°t, Baradlai tan√°r √ļr alkudozni kezd: ‚ÄěNem lehetne egy √∂t√∂ssel kevesebb?" A sr√°c a biztos anyagi k√∂r√ľlm√©nyek k√∂z√∂tt √©lŇĎk magabiztoss√°g√°val v√°gja r√°: ‚ÄěItt egy √∂t√∂ssel kevesebb, ott egy √∂t√∂ssel t√∂bb‚Ķ

Advertisement

M√°r ideges vagyok. T√©nyleg senki nem volt abban a nyamvadt szakszervezetben, ami elvileg tanult √©s tan√≠t√≥ emberek halmaza, hogy azt mondja, √°lljunk le, ha kiadunk egy ilyen k√∂zlem√©nyt, azzal h√ľly√©bbnek fogunk kin√©zni, mint amilyennek a rekl√°m fŇĎszereplŇĎj√©t l√°tjuk? Hogy t√©nyleg most √≠gy 2014-ben az a legfontosabb probl√©m√°juk a tan√°roknak, hogy egy apr√≥hirdet√©sekkel foglalkoz√≥ honlap egyik szereplŇĎje egy tan√°r, aki alkudozik egy bring√°√©rt? Ezek szerint igen.

[Kreatív via hvg.hu]