Illustration for article titled A takarítónő találta meg az imádnivaló Jennifer Lawrence seggdugóit

Jennifer Lawrence-nek régen nagyon sok, anális örömszerzésre használt eszköze volt otthon, és egy nap arra ért haza, hogy a takarítónője kiállítást csinált belőlük az éjjeliszekrényen.

Van jobb magyar szó a buttplugra a seggdugón kívül? Én a seggdugaszt dobtam be, bár ezt csak nagyon kisnövésű emberekre használtam eddig, bár kifejezettem vicces elképzelni, hogy ugyanazt a szót használom egy szexuális segédeszközre meg példának okáért Usztics Mátyásra. Aztán a szerkesztőség többi tagja a seggdugó mellett állt ki.

Advertisement

Szóval Jennifer Lawrence, többek között az Éhezők viadalában is játszó imádnivaló színésznő Conan O'Briennek mesélte a sztorit, ami abból indult ki, hogy ha nem színész lenne, akkor valószínűleg takarítónő lenne egy szállodában, mert gyűlöl mosogatni meg a konyhát úgy általában, de biztos jó muri lehet a szobákat takarítani meg átnyálazni más emberek cuccait. Erről jutott eszébe, hogy egyszer volt egy csomó seggdugója otthon.

Nyugi, viccből kapta egy haverjától, de ez nem változtat a tényen, hogy a történelem egy adott pillanatában Jennifer Lawrence egy nagy doboznyi análdildó tulajdonosa volt.

Amikor jött a takarítónő, akkor az egészet betuszkolta az ágy alá, mondván ott úgysem fogja megtalálni. De megtalálta. Lawrence arra ért haza, hogy az összes seggdugó egytől egyig ki volt állítva az éjjeliszekrényén. CIKI!

Itt meg is tudjátok nézni a sztorit videón:

Advertisement

[Gawker]

Share This Story

Get our newsletter