Jennifer Lawrence-nek r√©gen nagyon sok, an√°lis √∂r√∂mszerz√©sre haszn√°lt eszk√∂ze volt otthon, √©s egy nap arra √©rt haza, hogy a takar√≠t√≥nŇĎje ki√°ll√≠t√°st csin√°lt belŇĎl√ľk az √©jjeliszekr√©nyen.

Van jobb magyar sz√≥ a buttplugra a seggdug√≥n k√≠v√ľl? √Čn a seggdugaszt dobtam be, b√°r ezt csak nagyon kisn√∂v√©sŇĪ emberekre haszn√°ltam eddig, b√°r kifejezettem vicces elk√©pzelni, hogy ugyanazt a sz√≥t haszn√°lom egy szexu√°lis seg√©deszk√∂zre meg p√©ld√°nak ok√°√©rt Usztics M√°ty√°sra. Azt√°n a szerkesztŇĎs√©g t√∂bbi tagja a seggdug√≥ mellett √°llt ki.

Sz√≥val Jennifer Lawrence, t√∂bbek k√∂z√∂tt az √ČhezŇĎk viadal√°ban is j√°tsz√≥ im√°dnival√≥ sz√≠n√©sznŇĎ Conan O'Briennek mes√©lte a sztorit, ami abb√≥l indult ki, hogy ha nem sz√≠n√©sz lenne, akkor val√≥sz√≠nŇĪleg takar√≠t√≥nŇĎ lenne egy sz√°llod√°ban, mert gyŇĪl√∂l mosogatni meg a konyh√°t √ļgy √°ltal√°ban, de biztos j√≥ muri lehet a szob√°kat takar√≠tani meg √°tny√°lazni m√°s emberek cuccait. ErrŇĎl jutott esz√©be, hogy egyszer volt egy csom√≥ seggdug√≥ja otthon.

Nyugi, viccbŇĎl kapta egy haverj√°t√≥l, de ez nem v√°ltoztat a t√©nyen, hogy a t√∂rt√©nelem egy adott pillanat√°ban Jennifer Lawrence egy nagy doboznyi an√°ldild√≥ tulajdonosa volt.

Amikor j√∂tt a takar√≠t√≥nŇĎ, akkor az eg√©szet betuszkolta az √°gy al√°, mondv√°n ott √ļgysem fogja megtal√°lni. De megtal√°lta. Lawrence arra √©rt haza, hogy az √∂sszes seggdug√≥ egytŇĎl egyig ki volt √°ll√≠tva az √©jjeliszekr√©ny√©n. CIKI!

Advertisement

Itt meg is tudjátok nézni a sztorit videón:

[Gawker]