This is a platform for User Generated Content. G/O Media assumes no liability for content posted by Kinja users to this platform.

A szivárvány melyik színe áll a legjobban az érpataki polgármesternek?

Illustration for article titled A szivárvány melyik színe áll a legjobban az érpataki polgármesternek?

Orosz Mihály Zoltán-hasonmásversenyt hirdetett a Pride-ra a Buzilobbi Internesönel Magyarország nevű facebookos csoport. A dolog viccnek tűnik, bár simán lehet, hogy lesz, aki komolyan veszi a felhívást.

Advertisement

Én viszont képtelen vagyok levenni a szemem az esemény fényképén szereplő színes népviseletről. Hirtelen nem is tudom eldönteni, hogy melyik verzió jön be a legjobban. A sárga és a narancssárga alapból kiesik, a zöldben kifejezetten hobbitnak, sőt ír manónak tűnik Orosz Mihály Zoltán, de ha választanom kéne, én talán a piros vagy a lila outfitre szavaznék.

Életemben amúgy eddig egyszer találkoztam az érpataki polgármesterrel, méghozzá a tavalyi Pride-on, amikor épp a kordonnál követelte a szervezőktől, hogy engedjék be őt is a rendezvényre. Akkor sajnos egyáltalán nem kötötte le a figyelmemet, mert még egy korábbi jelenség hatása alatt voltam: a zsír új Kossuth téri várárokból egy meztelen férfit rángatak ki a megilletődött rendőrök.

Advertisement
Illustration for article titled A szivárvány melyik színe áll a legjobban az érpataki polgármesternek?

Share This Story

Get our newsletter