Orosz Mih√°ly Zolt√°n-hasonm√°sversenyt hirdetett a Pride-ra a Buzilobbi Internes√∂nel Magyarorsz√°g nevŇĪ facebookos csoport. A dolog viccnek tŇĪnik, b√°r sim√°n lehet, hogy lesz, aki komolyan veszi a felh√≠v√°st.

√Čn viszont k√©ptelen vagyok levenni a szemem az esem√©ny f√©nyk√©p√©n szereplŇĎ sz√≠nes n√©pviseletrŇĎl. Hirtelen nem is tudom eld√∂nteni, hogy melyik verzi√≥ j√∂n be a legjobban. A s√°rga √©s a narancss√°rga alapb√≥l kiesik, a z√∂ldben kifejezetten hobbitnak, sŇĎt √≠r man√≥nak tŇĪnik Orosz Mih√°ly Zolt√°n, de ha v√°lasztanom k√©ne, √©n tal√°n a piros vagy a lila outfitre szavazn√©k.

√Čletemben am√ļgy eddig egyszer tal√°lkoztam az √©rpataki polg√°rmesterrel, m√©ghozz√° a tavalyi Pride-on, amikor √©pp a kordonn√°l k√∂vetelte a szervezŇĎktŇĎl, hogy engedj√©k be ŇĎt is a rendezv√©nyre. Akkor sajnos egy√°ltal√°n nem k√∂t√∂tte le a figyelmemet, mert m√©g egy kor√°bbi jelens√©g hat√°sa alatt voltam: a zs√≠r √ļj Kossuth t√©ri v√°r√°rokb√≥l egy meztelen f√©rfit r√°ngatak ki a megilletŇĎd√∂tt rendŇĎr√∂k.