Emigr√°l√≥s ny√≠lt levele ut√°n Gerend√°s P√©tert annyian b√≠ztatt√°k, hogy v√©g√ľl itthon maradt.

A StoryOnline besz√©lgetett vele √©s ilyeneket mondott a r√∂vid interj√ļban:

Rajtam n√©h√°nyan sz√°mon k√©rt√©k, hogy mi√©rt nem mentem el, de szerencs√©re sokkal, de sokkal t√∂bben voltak, akik √∂r√ľltek, hogy maradtam. Tov√°bbra is nagyon ragaszkodom a bar√°taimhoz, a k√∂z√∂ns√©gemhez.

Gerendás nem volt rest azt is elmondani, hogy miért maradt itthon:

Az a szeretet, amit kaptam akkor, el√©g volt ahhoz, hogy √ļjra talpra √°lljak. Ez√ļton is k√∂sz√∂n√∂m nekik. Mindenk√©ppen v√°laszolni akartam az emberekben felmer√ľlŇĎ k√©rd√©sekre √©s ezt dalok form√°j√°ban tettem meg. Pontosan azokra a t√©m√°kra felfŇĪzve, amelyeket levelemben megeml√≠tettem.

Amikor a Story kerek-perec rákérdezett, hogy most tényleg itthon fog-e maradni, akkor Gerendás annyit mondott, hogy "ezt senki nem tudja véglegesen kijelenteni".

Advertisement

Gerend√°s P√©ter m√°rciusban jelentette be egy hossz√ļ ny√≠lt lev√©lben, hogy Magyarorsz√°g fasiz√°l√≥d√°sa, az iPhone-k√∂lts√©gei, a telekad√≥ √©s √ļgy √°ltal√°ban minden miatt ink√°bb elvonul k√ľlf√∂ldre. Akkor a bejelent√©se el√©g nagy port kavart, a koncertj√©re viszont ettŇĎl nem j√°rtak sokkal t√∂bben. P√∂rzse S√°ndor is √≠rt egy ny√≠lt levelet, hogy ŇĎt az√©rt √ľld√∂zt√©k, mert nem zsid√≥, m√©gis marad az √ľlep√©n. Gerend√°s azt√°n ny√°ron bejelentette, hogy k√©sz√ľl az √©lm√©nyeibŇĎl t√°pl√°lkoz√≥ √ļj albuma. A StoryOnline cikk√©bŇĎl az is kider√ľlt, hogy a c√≠me Git√°romba kapaszkodva lesz √©s nemsok√°ra megjelenik.

Advertisement

[StoryOnline]

Fotó: Facebook