"Egy kis kert is tartozik a házhoz. Ki lehet ülni napozni, kávézni" - mondja Vajnáné Plácsik Tímea a Hot magazinnak adott interjújában a lakáskörülményeiről . Miközben az ugyanahhoz a kiadóhoz tartozó Blikkben "Kacsalábon forgó palota úrnője lett Timi" címmel fut cikk ugyanerről.

Szokták mondani a bulvársajtótól, hogy az az igazi élet nyers, fésületlen, ízléstelen, de pont ezért eleven, és az "igazi sajtónál" hűségesebb lenyomata. Lehet, hogy ez messziről, összehúzott szemmel nézve igaz, de a magyar bulvár hírességekről szóló cikkeire garantáltan nem. Azoknak annyira nincs közül a való élet történéseihez, hogy még az sem igaz rájuk, hogy az ellenkezőjük volna az igaz. Százszor megtörténik, hogy ugyanarról az emberről alapvető dolgokban gyökeresen ellentétes képet festenek a különböző lapok.

Az viszont azért ritkább, ha ugyanazon a lapcsaládon belül, egyidőben próbálnak eladni valakit szende, szerény kis feleségnek és luxusúrnőnek. Most pont ez történik Palácsik Tímeával a Ringier bulvárlapjaiban. A Hot magazinos kiskertezést végképp nem értem, hiszen a Gattyán György pornómilliárdostól bérelt 2000 négyzetméteres villa sztoriját olyan töménységben tálalja napok óta a szaksajtó, hogy már az is ismerheti, akit hidegen szokott hagyni az ilyesmi. Itt van egyébként a kiskert, ami becslésem szerint legalább 3000 négyzetméteres, tele van ősfákkal, van benne medence és kőszökőkút is: