"Egy kis kert is tartozik a h√°zhoz. Ki lehet √ľlni napozni, k√°v√©zni" - mondja Vajn√°n√© Pl√°csik T√≠mea a Hot magazinnak adott interj√ļj√°ban a lak√°sk√∂r√ľlm√©nyeirŇĎl . Mik√∂zben az ugyanahhoz a kiad√≥hoz tartoz√≥ Blikkben "Kacsal√°bon forg√≥ palota √ļrnŇĎje lett Timi" c√≠mmel fut cikk ugyanerrŇĎl.

Szokt√°k mondani a bulv√°rsajt√≥t√≥l, hogy az az igazi √©let nyers, f√©s√ľletlen, √≠zl√©stelen, de pont ez√©rt eleven, √©s az "igazi sajt√≥n√°l" hŇĪs√©gesebb lenyomata. Lehet, hogy ez messzirŇĎl, √∂sszeh√ļzott szemmel n√©zve igaz, de a magyar bulv√°r h√≠ress√©gekrŇĎl sz√≥l√≥ cikkeire garant√°ltan nem. Azoknak annyira nincs k√∂z√ľl a val√≥ √©let t√∂rt√©n√©seihez, hogy m√©g az sem igaz r√°juk, hogy az ellenkezŇĎj√ľk volna az igaz. Sz√°zszor megt√∂rt√©nik, hogy ugyanarr√≥l az emberrŇĎl alapvetŇĎ dolgokban gy√∂keresen ellent√©tes k√©pet festenek a k√ľl√∂nb√∂zŇĎ lapok.

Az viszont az√©rt ritk√°bb, ha ugyanazon a lapcsal√°don bel√ľl, egyidŇĎben pr√≥b√°lnak eladni valakit szende, szer√©ny kis feles√©gnek √©s luxus√ļrnŇĎnek. Most pont ez t√∂rt√©nik Pal√°csik T√≠me√°val a Ringier bulv√°rlapjaiban. A Hot magazinos kiskertez√©st v√©gk√©pp nem √©rtem, hiszen a Gatty√°n Gy√∂rgy porn√≥milli√°rdost√≥l b√©relt 2000 n√©gyzetm√©teres villa sztorij√°t olyan t√∂m√©nys√©gben t√°lalja napok √≥ta a szaksajt√≥, hogy m√°r az is ismerheti, akit hidegen szokott hagyni az ilyesmi. Itt van egy√©bk√©nt a kiskert, ami becsl√©sem szerint legal√°bb 3000 n√©gyzetm√©teres, tele van ŇĎsf√°kkal, van benne medence √©s kŇĎsz√∂kŇĎk√ļt is: