Kovács “Kétfarkú” Gergely egy szerb szatirikus tévéműsorban nyilatkozott a Kerítésről, és arról, hogy mi, magyarok mennyire rajongtunk a Vasfüggönyért.

Advertisement

Zoran Kesics egyebek között a 24 perc Zoran Kesiccsel című tévéműsort vezeti – hirtelen most nem jut eszembe magyar hasonlat, de ha van ilyesmi nálunk is, akkor szóljatok bátran. Szóval ő hívta fel a Magyar Kétfarkú Kutya Párt elnökét, hogy ugyan magyarázza már meg legyen szíves a szerb-magyar határzárat, és beszéltette az MKKP sikeres plakátakciójáról is.

A videón 2.25-től látható, angolul folytatott beszélgetésből a szerb nézők megtudhatták, hogy a magyarok nosztalgiával gondolnak a Vasfüggönyre, és hogy az eredeti tervek egy 175 km magas, és 4 km széles kerítésről szóltak. Kovácsnak köszönhetően most már a szerbek is tudhatják, hogy a világ legősibb nyelve a magyar, és azt is, hogy számunkra Orbán Viktor lehet a Végső Megoldás.

Advertisement

Sőt, az is kiderült, hogy Paks 2-re is azért van szükség, hogy legyen megfelelő mennyiségű áram a kerítésben, és idén a Sziget fesztivált is a Kerítés tövében rendezzük meg. Leszűrhető még a beszélgetésből az is, hogy Orbán egyelőre jobban beszél angolul Kétfarkú Gergelynél.

(via Hír24)

Share This Story

Get our newsletter