Illustration for article titled Szent Korona-alakú baseballsapkával provokálnak Majkáék

Az új Majka–Curtis klipet pedig két nap alatt máris megnézték 160 ezren.

A tolerenciára buzdító szám címe Magyar vagyok, a klip pedig egy sereg hírességet sorakoztat fel, Torghelle Sándortól Ganxsta Zolee-ig, de a figyelmesebb nézőknek feltűnt az is, hogy bizony a szereplők között vannak nem magyar születésű magyarok is.

Advertisement

Igazából azonban ez a sapka verte ki a biztosítékot a YouTube-kommentelőknél, illetve a Palócbetyár nevű nemzeti radikális oldalnál, ahol a következő zseniális eszmefuttatás is olvasható a videó ürügyén: "Toleránsnak lenni, azaz elfogadni a másikat. A bőrszínét, a nemét, a származását és még sok minden mást is. És most a sok minden máson van a lényeg. Mert ha Adolf Hitler - beszédes példa okán említjük - tisztelhette is sportolói nagyságát Jesse Owensnek, a berlini olimpia színesbőrű sztárjának, liberális honfitársai ezt nem tolerálták."

Azon már kevesebben akadtak fent, hogy Majkának ezek a borzasztó patetikus, fekete-fehér klipjei vajon mit találnak el, hogy ennyire nézik őket? Emlékeztetőül: a Belehalok 26 millió megnézés fölött jár, az Elvitted a szívemet 3,7 milliónál, és nyilván ezt is megnézik majd több millióan.

Advertisement

(via markoferko)

Share This Story

Get our newsletter