Az √ļj Majka‚ÄďCurtis klipet pedig k√©t nap alatt m√°ris megn√©zt√©k 160 ezren.

A tolerenci√°ra buzd√≠t√≥ sz√°m c√≠me Magyar vagyok, a klip pedig egy sereg h√≠ress√©get sorakoztat fel, Torghelle S√°ndort√≥l Ganxsta Zolee-ig, de a figyelmesebb n√©zŇĎknek feltŇĪnt az is, hogy bizony a szereplŇĎk k√∂z√∂tt vannak nem magyar sz√ľlet√©sŇĪ magyarok is.

Igaz√°b√≥l azonban ez a sapka verte ki a biztos√≠t√©kot a YouTube-kommentelŇĎkn√©l, illetve a Pal√≥cbety√°r nevŇĪ nemzeti radik√°lis oldaln√°l, ahol a k√∂vetkezŇĎ zseni√°lis eszmefuttat√°s is olvashat√≥ a vide√≥ √ľr√ľgy√©n: "Toler√°nsnak lenni, azaz elfogadni a m√°sikat. A bŇĎrsz√≠n√©t, a nem√©t, a sz√°rmaz√°s√°t √©s m√©g sok minden m√°st is. √Čs most a sok minden m√°son van a l√©nyeg. Mert ha Adolf Hitler - besz√©des p√©lda ok√°n eml√≠tj√ľk - tisztelhette is sportol√≥i nagys√°g√°t Jesse Owensnek, a berlini olimpia sz√≠nesbŇĎrŇĪ szt√°rj√°nak, liber√°lis honfit√°rsai ezt nem toler√°lt√°k."

Azon m√°r kevesebben akadtak fent, hogy Majk√°nak ezek a borzaszt√≥ patetikus, fekete-feh√©r klipjei vajon mit tal√°lnak el, hogy ennyire n√©zik ŇĎket? Eml√©keztetŇĎ√ľl: a Belehalok 26 milli√≥ megn√©z√©s f√∂l√∂tt j√°r, az Elvitted a sz√≠vemet 3,7 milli√≥n√°l, √©s nyilv√°n ezt is megn√©zik majd t√∂bb milli√≥an.

Advertisement

(via markoferko)