Az okos√≥r√°t hirdetŇĎ Are You Geared Up? egyes√≠ti mag√°ban az √Ālom.net legszebb pillanatait a teleshopos hirdet√©sek szerencs√©tlenked√©seivel √©s a korai Star Trek technol√≥giai v√≠vm√°nyaival.

A kamp√°ny l√©nyege nagyj√°b√≥l annyi, hogy az√©rt j√≥ ez az √≥ra, mert irt√≥zatosan lehet vele csajozni, p√©ld√°ul egy l√°ny beledikt√°lhatja a sz√°m√°t, √©s nem kell hossz√ļ m√°sodpercekig turk√°lni a telefon√©rt. Meg lehet vele menŇĎ k√©peket k√©sz√≠teni, amiket azt√°n komikus ujjmozdulatokkal ak√°r a csukl√≥don is megn√©zhetsz, a randin√°l pedig el√©g az √≥r√°n egy playt nyomni, √©s m√°ris sz√≥l a telefonodb√≥l a zene. Esk√ľsz√∂m, hogy ezt az utols√≥ pillanatot nem teljesen √©rtem, hogy mi√©rt j√≥, deh√°t ha a Samsung szerint ez a j√∂vŇĎ, akkor biztos √ļgy is van.

A rekl√°mot egy napja tett√©k fel Youtube-ra, m√°r h√©tsz√°zezren l√°tt√°k, de tizenk√©tezer k√∂r√ľl j√°r azoknak a sz√°ma, akik dislike-olt√°k. Meg is √©rtem, a majdnem h√°romperces kisfilmet n√©zni olyan, mintha a magyar v√≠gj√°t√©kgy√°rt√°s nagy√°gy√ļit r√°eresztett√©k volna, hogy forgassanak a nyugati fiatalok √©let√©rŇĎl egy realista kom√©di√°t, de a legjobb, amit siker√ľlt kisajtolni magukb√≥l, az √≠gy is az Egy szoknya, egy nadr√°g lett.

Nézzétek meg, és mondjátok, hogy nincs igazam: