√ćgy spekul√°ljon az ember cselsz√∂v√©sre! Hi√°ba szeretn√© egy lelkes, komolyzenei h√°tt√©rrel rendelkezŇĎ Blikk-kommentelŇĎ azt r√°verni Radics Gigire, vagyis az √ögy f√°j h√°rom dalszerzŇĎj√©re, hogy az eg√©szet Paula SelingtŇĎl lopt√°k, ez a rom√°n √©nekesnŇĎ menedzsmentj√©t egy√°ltal√°n nem √©rdekli. Tudom, mert megk√©rdeztem a Unicorn Records-ot. Itt a v√°laszuk:

We watched the video and we can say there are some similarities between the two songs (some small parts from the chorus sound alike), but we can't say it's a case of plagiarism. We believe EBU will NOT have a problem with the Hungarian song in case it will win your national competition.

Azaz megn√©zt√©k a vide√≥t, √©s hab√°r vannak hasonl√≥s√°gok a k√©t dal k√∂z√∂tt, p√©ld√°ul a refr√©n bizonyos r√©szei hasonl√≠tanak, egy√°ltal√°n nincsen sz√≥ pl√°giumr√≥l. Szerint√ľk az EBU-nak, vagyis az Eur√≥pai MŇĪsorsug√°rz√≥k √öni√≥j√°nak sem lesz gondja vele, ha esetleg az √ögy f√°j megnyern√© az orsz√°gos d√∂ntŇĎt.

Úgyhogy nagyon sajnálom, kedves "Róbert (39), aki hobbizenész, és évek óta lelkes rajongója az Eurovíziós Dalfesztiválnak".