A ROM nevŇĪ rom√°n csokim√°rka k√©sz√≠tett egy vicces rekl√°mot arr√≥l, hogy eleg√ľk van azokb√≥l, akik folyamatosan √∂sszekeverik Bukarestet Budapesttel. Mivel magyar vonatkoz√°s√ļ kontent, k√©t perc alatt megjelentek a b√ľd√∂srom√°noz√≥ kommentelŇĎk a vide√≥ alatt.

A vide√≥ egy√©bk√©nt teljesen j√≥, ezt ford√≠tva is megcsin√°lhatta volna b√°rki, sŇĎt, most mondom a tippet a Sport-szeletnek, hogy rajzolhatn√°nak egy rekl√°mot arr√≥l, hogy tele van Magyarorsz√°gnak a t√∂ke az "Are you Hungary for more?" rettenetes koncertsz√∂vegtŇĎl.

Persze azonnal √∂sszeszedte mag√°t a cig√°nyoz√≥/rom√°noz√≥ magyar YouTube-kem√©nymag, mivel a rekl√°m v√©g√©n √°th√ļzz√°k Budapest nev√©t, ezt szerint√ľk csak √©s kiz√°r√≥lag √ļgy lehet megtorolni, ha tankkal megy√ľnk Erd√©ly√©rt. M√°r szan√°lt√°k a hozz√°sz√≥l√°sokat, de p√°r az√©rt megmaradt. Ezt √≠rja p√©ld√°ul Zsebd√∂mper:

Elmentek az anyátokba az ilyen reklámmal ! Mi ez a duma, hogy "Tévedésország" ??? Azok vagytok ti románok, majd leshettek,ha Erdély autonómiát kap! Ezzel Budapestnek csináltatok egy jó kis reklámot.

Advertisement

A horvat ladislaus nevŇĪ kommentelŇĎ megharcolt az angol nyelvvel is:

your mother's pussy that is romanian land. you smoky roma. go home Balkans!

Szerencs√©re egyelŇĎre ennyi. A rekl√°m meg t√©nyleg ok√©. A "Bucharest, Not Budapest"-kamp√°ny honlapj√°t meg itt tudj√°tok megn√©zni. K√≠v√°ncsi vagyok, ott mennyi troll lesz, ha megl√°tj√°k, lehet Rom√°ni√°ban olyan csokit is venni, amire azt nyomt√°k, hogy "Not Budapest".

Advertisement

via chimie