A ROM nevű román csokimárka készített egy vicces reklámot arról, hogy elegük van azokból, akik folyamatosan összekeverik Bukarestet Budapesttel. Mivel magyar vonatkozású kontent, két perc alatt megjelentek a büdösrománozó kommentelők a videó alatt.

A videó egyébként teljesen jó, ezt fordítva is megcsinálhatta volna bárki, sőt, most mondom a tippet a Sport-szeletnek, hogy rajzolhatnának egy reklámot arról, hogy tele van Magyarországnak a töke az "Are you Hungary for more?" rettenetes koncertszövegtől.

Persze azonnal összeszedte magát a cigányozó/románozó magyar YouTube-keménymag, mivel a reklám végén áthúzzák Budapest nevét, ezt szerintük csak és kizárólag úgy lehet megtorolni, ha tankkal megyünk Erdélyért. Már szanálták a hozzászólásokat, de pár azért megmaradt. Ezt írja például Zsebdömper:

Elmentek az anyátokba az ilyen reklámmal ! Mi ez a duma, hogy "Tévedésország" ??? Azok vagytok ti románok, majd leshettek,ha Erdély autonómiát kap! Ezzel Budapestnek csináltatok egy jó kis reklámot.

Advertisement

A horvat ladislaus nevű kommentelő megharcolt az angol nyelvvel is:

your mother's pussy that is romanian land. you smoky roma. go home Balkans!

Szerencsére egyelőre ennyi. A reklám meg tényleg oké. A "Bucharest, Not Budapest"-kampány honlapját meg itt tudjátok megnézni. Kíváncsi vagyok, ott mennyi troll lesz, ha meglátják, lehet Romániában olyan csokit is venni, amire azt nyomták, hogy "Not Budapest".

Advertisement

via chimie