This is a platform for User Generated Content. G/O Media assumes no liability for content posted by Kinja users to this platform.

A román férfi, akinek ellopták az egész házát

Illustration for article titled A román férfi, akinek ellopták az egész házát

Andy Pascalinak nyaralója volt a Duna-deltánál, ám mindenestül eltűnt. Sőt, a szomszédja még kukoricát is ültetett a helyére.

Advertisement

A bizarr, jellegzetesen kelet-európai sztorit először a Vice írta meg csaknem két hete, a világsajtó többi része meg csak most kapta föl, és én is most olvastam: eszerint a bukaresti Pascali nagy, többszintes nyaralót építtetett a délkelet-romániai Braila megyében, ám májusban egyszer arra érkezett meg, hogy a házból egyszerűen nem maradt semmi.

Aztán egy darabig nem ment a helyszínre, és mire újra arra járt, már nemcsak, hogy a ház nem volt meg, de a helyén kukoricaültetvényt talált. Utóbbit a szomszédja ültette, annak ellenére, hogy nem kapott engedélyt.

Advertisement
Illustration for article titled A román férfi, akinek ellopták az egész házát

Pascali csak itt, ezen a ponton jutott el oda, hogy a Facebookra is kiírja magából a történetet: "Ha esetleg nektek is van házatok a hegyekben, nézzétek meg, megvan-e még egyáltalán. Az enyém helyén én csak kukoricát találtam."

Advertisement

A telket még a szülei vették, és korábban is betörtek oda, ezért Pascali szögesdróttal vette körül a házat, nehogy ellopják a tévét. A tolvajok azonban a házzal együtt a szögesdrótot is elhordták. Még szerencse, hogy Pascalinak két másik háza is van, így is furcsa, hogy a háza eltűnését csak két hónap elteltével jelentette a rendőrségnek. De erre azt mondta, van neki két másik háza is, nem is volt ideje ezzel vacakolni, és úgyse lesz meg a háza.

Share This Story

Get our newsletter