Birodalmi sas meg angyal? Ne viccelj√ľnk m√°r, ez annyira '36! Nemzeti doh√°nybolt, nukle√°ris hullad√©k, meg mattfekete, ker√©kbilincses Bentley - ezek a dolgok kellen√©nek 2014-ben egy magyar eml√©kmŇĪre. Vagy ha akarod, akkor Batman, Hal√°lcsillag, √©s egy halom p√©nz. Itt az eml√©km√©m-gener√°tor, amivel megtervezheted a saj√°todat.

Legal√°bbis megadott kereteken bel√ľl. Sz√≥val ker√ľlhet r√° Angela Merkel-fejŇĪ Lenin, Arnold Schwarzenegger vagy Darth Vader. Az Explicit.hu gener√°tor√°n megadott s√©m√°kb√≥l rakhatod √∂ssze a saj√°t Szabads√°g t√©ri eml√©kmŇĪvedet, de legal√°bb n√©gy k√ľl√∂nb√∂zŇĎ helyen tudod a s√©m√°kat vari√°lni. √Čs n√©h√°ny belŇĎle t√©nyleg vicces, legal√°bbis √©n nevettem az √∂t, egym√°s mellett elhelyezett csatornafed√©len meg az atomerŇĎmŇĪs h√°tt√©ren. Tegnap d√©lut√°n egyed√ľl √ľltem az irod√°ban, √ļgyhogy a fentit √©n raktam √∂ssze. Persze akkor lenne igazi, ha mondjuk az ukr√°n z√°szl√≥ alatt egy olyan meztelen f√©rfi horg√°szna, aki fel√ľl Gyurcs√°ny Ferenc, alul Rocco Sifredi, a h√°t√°b√≥l pedig kinŇĎ egy r√≥zsasz√≠n kakadu/K√∂v√©r L√°szl√≥-hasonm√°s, de rem√©lem, Laci √≠gy is megemeli elŇĎtte az √ľrgebŇĎrbŇĎl varrt s√ľveg√©t.

Aprop√≥, Szabads√°g t√©ri eml√©kmŇĪ, a febru√°ri sunnyog√°s ut√°n t√©nyleg √ļgy n√©z ki, hogy ebbŇĎl a v√°laszt√°sok elŇĎtt m√°r nem lesz semmi. Na majd ut√°na, gondolom, ha nyer a Fidesz, akkor megh√ļzz√°k a Nagy Korm√°nyzati Kart, √©s meg sem √°llunk a rossz √≠zl√©sŇĪ, megk√©rdŇĎjelezhetŇĎ eml√©kmŇĪvekig,. H√°tha az Oktogont is √°tnevezik majd Nyolcsz√∂gŇĪ √Āllami T√©rnek, k√∂z√©pen meg majd ker√ľlgetni kell a gl√≥ri√°s Horthy-szobrot.