A Robotzsaruval emlékezünk a német megszállásra

Illustration for article titled A Robotzsaruval emlékezünk a német megszállásra

Birodalmi sas meg angyal? Ne vicceljünk már, ez annyira '36! Nemzeti dohánybolt, nukleáris hulladék, meg mattfekete, kerékbilincses Bentley - ezek a dolgok kellenének 2014-ben egy magyar emlékműre. Vagy ha akarod, akkor Batman, Halálcsillag, és egy halom pénz. Itt az emlékmém-generátor, amivel megtervezheted a sajátodat.

Advertisement

Legalábbis megadott kereteken belül. Szóval kerülhet rá Angela Merkel-fejű Lenin, Arnold Schwarzenegger vagy Darth Vader. Az Explicit.hu generátorán megadott sémákból rakhatod össze a saját Szabadság téri emlékművedet, de legalább négy különböző helyen tudod a sémákat variálni. És néhány belőle tényleg vicces, legalábbis én nevettem az öt, egymás mellett elhelyezett csatornafedélen meg az atomerőműs háttéren. Tegnap délután egyedül ültem az irodában, úgyhogy a fentit én raktam össze. Persze akkor lenne igazi, ha mondjuk az ukrán zászló alatt egy olyan meztelen férfi horgászna, aki felül Gyurcsány Ferenc, alul Rocco Sifredi, a hátából pedig kinő egy rózsaszín kakadu/Kövér László-hasonmás, de remélem, Laci így is megemeli előtte az ürgebőrből varrt süvegét.

Apropó, Szabadság téri emlékmű, a februári sunnyogás után tényleg úgy néz ki, hogy ebből a választások előtt már nem lesz semmi. Na majd utána, gondolom, ha nyer a Fidesz, akkor meghúzzák a Nagy Kormányzati Kart, és meg sem állunk a rossz ízlésű, megkérdőjelezhető emlékművekig,. Hátha az Oktogont is átnevezik majd Nyolcszögű Állami Térnek, középen meg majd kerülgetni kell a glóriás Horthy-szobrot.

Advertisement

Share This Story

Get our newsletter