Illustration for article titled A rajzfilmes és az álvérfertőző pornóra is buknak a MAI FIATALOK

És minden eddiginél nagyobb a nők aránya a pornófogyasztók körében. Az egyik legnépszerűbb felnőtt filmes oldal, a Pornhub elég érdekes statisztikákkal állt elő fiatalabb felhasználóiról.

Advertisement

A szájt az angol nyelvterületen millenialsnak is nevezett – itthon Y-generációként hivatkozott – mai 18-34 évesek pornófogyasztási szokásairól készített infografikákat. Ezeket itt tudjátok megnézni, de a legérdekesebb adatokat összefoglalom.

A vizsgált csoport tagjai a legtöbb pornót este 11 és éjfél között nézik, az idősebbeknél ez egy órával korábbra csúszik. A legkevésbé pornónézős nap a szombat – olyankor nyilván a többség megpróbál valamilyen szociális életet élni, esetleg szexelni –, a legnépszerűbb a hétfő.

Advertisement

Az Y-generáció tagjai átlagosan kábé egy perccel kevesebb időt töltenek el az oldalon, mint az idősebbek. Előbbiek 9 perc 10 másodpercet, utóbbiak 10:15-öt.

Az idősebb generációknál a pornófogyasztók aránya 21:79 százalékban oszlik meg a férfiak javára, a fiataloknál három százalékkal több a nő, értelemszerűen ennyivel kevesebb a férfi.

Advertisement

A fiatalabbak az esetek többségében – 60 százalékban – okostelefonról nézik a pornót, 7 százalék a táblagépek, 33 a klasszikus számítógépek aránya. Az idősebbeknél ez utóbbi 43 százalék, az okostelefonoké 42, a táblagépeké viszont 15 százalék.

A legnépszerűbb keresési kifejezések így alakulnak:

Illustration for article titled A rajzfilmes és az álvérfertőző pornóra is buknak a MAI FIATALOK
Advertisement

Szóval a vérfertőzős tematika meglepően népszerű: az első hét legnépszerűbb kifejezés között szerepel a mostohaanya, a mostohahúg és az anya is. A háttérben húzódó okokról biztos remek szakdolgozatokat lehetne írni pszichológia és szociológia szakokon. Egy Vice-cikk alapján – itt azt is kifejtik, hogy az incest-porn nem új dolog – az is állhat a háttérben, hogy a vérfertőző szexuális kapcsolatok tabunak számítanak a nyugati kultúrában, ez pedig izgalmas. És a pornóiparban is csak azt termelik meg, amire kereslet van.

Ezeknél amúgy – mármint az álvérfertőzős pornónál – a legviccesebb jelenség, amire több vonatkozó írás kitér, hogy mindig nagyon hangsúlyosan tisztázzák akár a címben, akár konkrétan a cselekményben, hogy nem, itt nem valódi családtagok közötti közösülést látni.

Advertisement

A másik tök érdekes statisztka, hogy bizonyos kifejezéseket mennyivel többet vagy kevesebbet használnak a fiatalabbak – a Pornhub felhasználóinak közel hatvan százaléka ide tartozik! –, mint az idősebbek.

Illustration for article titled A rajzfilmes és az álvérfertőző pornóra is buknak a MAI FIATALOK
Advertisement

Ezek alapján a mindenféle képzeletbeli karakterek pornóverzióit is inkább a fiatalok kedvelik. Akár beöltözős (cosplay), akár olyan rajzfilmes verziókról van szó, mint a hentai – ez a top 10 kategóriára is felkerült – vagy az anime. Az Y-Gen tagjai kábé kétszer annyian keresnek ezekre, mint az idősebbek, akiket pedig inkább érdekelnek a hosszú mellbimbók, a dohányzás, a szőr, a feleségcsere és a nagyipornó.

via Mic, Pornhub, Jezebel

Share This Story

Get our newsletter