This is a platform for User Generated Content. G/O Media assumes no liability for content posted by Kinja users to this platform.

A Quimby összművészeti hepaja lesz a Sziget nulladik napján

Illustration for article titled A Quimby összművészeti hepaja lesz a Sziget nulladik napján

"A megérkezéskor már belépünk egy alternatív, bizarr, meghökkentő, különös és eklektikus valóságba, egy olyan színes karneváli hangulatba, ahol azok lehetünk, akik a hétköznapokban is legszívesebben lennénk."

Advertisement

Dícséretes, hogy a Sziget szervezői a nulladik nappal próbálják eloszlatni azt a látszatot, hogy Európa legnagyobb fesztiválja csak egy poros katlan ahova francia és holland fiatalok érkeznek olcsón lealjasodni. De a Quimby Csodaországa nevű dolog annyira kínosan hangzik, hogy inkább csak bemásolok részeket a sajtószövegből:

A Nulladik nap quimbys eseménysorában egy, a Nagyszínpadon történő, erre az alkalomra komponált szuperkoncert mellett, majd’ 20 izgalmas, kulturális program varázsolja el a közönséget, Lewis Caroll meseregénye, az Alice Csodaországban mintájára. A Sziget - erre a napra - a “nyúl üregévé” válik, amibe minden látogató egyesével belecsúszik: a Sziget lesz az a felfedezésre váró Csodaország, melyben számtalan érdekes, izgalmas, eredeti dolog történik - cirkusz, akrobatika, tánc, látványszínház, irodalmi programok, akusztikus koncert, világzene, táncház, vetítés, slam poetry – s megannyi más.

Share This Story

Get our newsletter