This is a platform for User Generated Content. G/O Media assumes no liability for content posted by Kinja users to this platform.

A Punnany sztárja nem antiszemita, fogalma sem volt, ki az a Szaniszló

Illustration for article titled A Punnany sztárja nem antiszemita, fogalma sem volt, ki az a Szaniszló

Jót röhögtem tegnap, hogy három magyar popzenész a holkóros-konteós gyűlölködő tévés bolondságát osztja meg és értekezik róla halál komolyan. Farkas Wolfie Roland utána azzal keresett meg, hogy aznap látta életében először Szaniszló Ferencet.

Advertisement

Ha végignézed az alanti, hétfőn született fb-bejegyzéseket, jól látni, Farkas mikor értesült arról, hogy posztot írtam a Tóth Verával való nyilvános online társalgásukról, illetve hogy idővel hogyan esett le neki, hogy Szaniszló-fannak lenni gáz.

Advertisement
Illustration for article titled A Punnany sztárja nem antiszemita, fogalma sem volt, ki az a Szaniszló

A folyamat vége a legfelső bejegyzés, amiben Farkas elhatárolódik Szaniszló nézeteitől. Kábé ezt írta meg nekem is, amikor cseteltünk a témában. Azt meg nem csodálom, hogy kedveli, ahogy az összeesküvés-specialista kérdez. Abban a videóban is, amit Farkas megosztott tőle, retorikailag pompásan kivitelezett szónoki kérdéssorral vezeti rá a nézőt arra, hogy ki is akarja az irányított menekültáradattal megszüntetni az eddig ismert Európát. Oroszország? Nem! Kína? Nem! Az USA és Izrael? Igen!

Advertisement

De tény, és ezt nem gúnyosan mondom, hogy Szaniszló beszédstílusában és szónoki technikájában a tartalomtól függetlenül tényleg van valami elzsongító és vonzó. Nem véletlen, hogy Szarvas is hangjátékot csinált Coubon a Farkas által is megosztott adásból. Íme:

Advertisement

(Fotó: therwire.com)

Share This Story

Get our newsletter