Na hát lement szépen ez a sorozat, mi nagyon szerettük, gondolom, ti is, hiszen olvasgattátok szépen. Mindenesetre az jutott eszembe, hogy utánalövök még egyszer, hadd legyen meg itt is egyben az egész. Tegyétek csak félre. jól fog jönni tíz év múlva is.

Az 1. részből kiderült, hogy hogyan kellett egy kamasznak a Kádár-korszakban Magyar Ifjúságot, Képes 7-et vagy Ludas Matyit olvasnia, és mekkora őrület volt az évente csak egyszer megjelenő Tollasbál.

A 2. rész arról szólt, hogyan vették be Magyarországot a nudisták, továbbá a popzene világába is elkirándult vendégszerzőnk, különös tekintettel Samantha Fox és Sabrina életére és munkásságára.

A 3. részben szépségkirálynők, manökenek és reklámarcok domináltak, valamint egy mikrosztori a fiatalemberről, aki aktnaptárt vásárol a trafikban. Na, ezt takarjuk le, nehogy megfázzon szegény.

Advertisement

A 4. részben jött a mozi, a tévé és a popzene megint. Megvolt a két perverz tata, akik telepakolják csupasz nőkkel a filmjeiket, de nemcsak ők, hanem még egy csomó minden, egészen szegény Freddie Mercuryig.

Az 5. egy ilyen szomorkás hangulatú rész lett, arról szólt, hogy jött a rendszerváltás és a kapitalizmus, és véget vetett mindennek. A kamaszkornak is. Vagy annak nem is a rendszerváltás vetett véget? Mindegy, az élet megy tovább – de ennek a jó kis kontentnek hála a pucér nők örökre velünk maradnak. Slussz, passz.