This is a platform for User Generated Content. G/O Media assumes no liability for content posted by Kinja users to this platform.

A parasportolók ne olimpiázzanak, járjanak inkább gyógypedagógushoz!

Illustration for article titled A parasportolók ne olimpiázzanak, járjanak inkább gyógypedagógushoz!

Elképesztő szöveget publikált még a múlt heti számában a Sport Plusz hetilap, a kivágás az imént jutott el hozzám elektronikusan. Molnár Ferenc a 2024-es budapesti olimpiarendezéssel kapcsolatos polémiában úgy elmondja, hogy mi a púp a hátunkon, hogy csak úgy nyekken.

Advertisement

Ép testben ép lélek – minden másra ott az egészségügy és a gyógypedagógia.

Nem találok szavakat, de komolyan. Csodás levél, perfekt szerkesztői döntés.

Update: Molnár Ferenc egyébként nagy szakértője a témának, máskor is állást foglalt már ilyen ügyekben. A hetilap online verziójában bőven találni leveleket tőle, igaz, ugyanarról a címről hol M. F.-ként, hol Major Imreként mondja meg az igazságot. Például így:

A múlt héten jajongtak a lapok, mert nem tudott kiutazni a versenyükre a szellemi fogyatékosok válogatottja. Pedig csak 15 millió forint közpénzbe került volna. Emberek! Tudjátok-e, hogy évente mennyit költ az állam (a mi zsebünkből) a paralimpiázásnak nevezett valamire?! Sejtitek-e, hogy ezért az óriási összegért hány magyar kisgyerek életét lehetett volna megmenteni?!

Share This Story

Get our newsletter