Gondolom a budapesti kiselef√°nt miatti p√°r napos cukis√°groham - most der√ľlt ki p√©ld√°ul, hogy az egyik √°pol√≥ja Ny√ļl Mih√°ly - is r√©szes lehetett abban, hogy a Pand√°t a budapesti √°llatkertbe! Facebook-csoport l√°tt√°n Deadmanride nem b√≠rta tov√°bb. √Čs megmondta a frank√≥t a pand√°kr√≥l.¬†

Az ember ritk√°n olvas tombol√≥an pandaellenes √≠r√°st, √≠gy igazi ritka kinccsel √°llunk szemben, ami √≠gy kezdŇĎdik:

csak szolok, hogy a pandak gecire nem cool-ak. gecire nem. a pandak unalmasak. a pandakat nem lehet egyutt tartolni. a pandak a nap nagy reszeben alszanak. a pandak nem latogathatoak szabadon csak vezetessel amit altalaban kulon kell bookolni es a magyarokat ismerve meg kulon penzt is elkernek majd a kurva draga belepo melle. a pandak a napjuk nagyreszet atalussza, amikor nem alszanak akkor eppen szarnak vagy sarokban ulve neznek maguk ele. a pandak budosek de ezt nem erzed mert egy fullra ultra szigetelt helyen kell oket tarolni mert minden kis faszsagra szivrohamot kapnak. a pandak olyanok mint a jobbikosok - lofaszt nem ertenek a politikahoz de amiert kajlak es retardaltak egy csomo ember szereti oket - leven az emberek szeretik a naluk ostobabb embereket pozicioba juttatni annak remenyeben, hogy akkor majd nekik jobb lesz.

Itt meg folytat√≥dik. J√≥ f√ľst√∂lg√©st, egyszer-egyszer j√≥ √©rz√©s, ha olyanok is kapnak, akiknek mindig csak az √ľnnepl√©s jut am√ļgy!