A nyár akcióhőse egy mordályos mosómedve lesz

Kiegészítve egy gyökéremberrel. Kijött a Marvel-univerzum legbátrabb adaptációjának első előzetese. Így fog kinézni a Galaxis őrzői, aminek az összevágott két és fél percében több a humor, mint a Thor első és második részében együtt.

A mosómedvét úgy hívják, hogy Rocket Racoon és Bradley Cooper a hangja, a gyökérember pedig Groot, neki pedig Vin Diesel. Ők ketten, plusz még egy morcos izomtorony, egy harcoslány és egy földi pilóta (Chris Pratt, azaz Andy Dwyer a Városfejlesztési osztályból, erősen kigyúrva) alkotják a Galaxisok őrzőit, de hogy pontosan mit és miért csinálnak, az ebből az előzetesből egyelőre nem derül ki. Hálistennek.

A Galaxis őrzői a Marvel-világ egyik kevésbé ismert, de sokkal furább képregénysorozata, amiről sajnos nem tudok elmondani semmit, mert sosem olvastam. A film csatlakozni fog a most futó Marvel-sorozatba, tehát ha valaki megvárta a Thor: Sötét világ stáblistájának közepét, akkor már ismerős lehet az ebben az előzetesben egy pillanatra felbukkanó, szőke parókás Benicio Del Toro.

Advertisement

Itt meg tudjátok nézni az előzetest. Szerepel még a filmben John C. Reilly és Glenn Close is, bár az utóbbit én nem vettem észre a trélerben.

A Galaxis őrzőit augusztusban mutatják be.

Share This Story

Get our newsletter